6 Yaşındaki Oğlunu Döverek Öldüren Adamın Korkunç İfadesi Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Hatay'ın İskenderun ilçesinde cani baba 6 yaşındaki oğlunu döverek öldürmüştü. Olayın ardından korkunç ifadesi ortaya çıktı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yaşındaki Mertcan'ı ödevini yapmadığı için elektrik süpürgesinin demir sopası ile döven cani baba olayın hemen ardından polis tarafından gözaltına alınmış ve ardından mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Bunun ardından küçük çocuk hastanede 4 gün yaşam savaşı vermiş ancak yaşadıklarının ağırlığını kaldıramadığı için hayatını kaybetmişti. 

Oğlunu öldüren cani babanın ise yaklaşık 10 farklı suçtan sabıkasının olduğu, daha önce uyuşturucu kullanmaktan yargılandığı öğrenildi. Mahkeme tarafından küçük çocuğun velayetinin nasıl böyle bir babaya verildiği merak konusu olmuştu. Annesi ise eski kocasının boşanırken kendisini tehdit ettiğini ve tehdit sonucunda çocukları almayı başardığını anlatmıştı.

CANİ BABANIN İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Yargılanmasına devam eden cani babanın ifadeleri ortaya çıktı. İlk ifadesinde küçük Mertcan'ın aynı eski karısına benzediği için dayanamayarak dövdüğünü ve sık sık şiddetleri gerçekleştirdiğini itiraf etmişti. Sonraki ifadesinde ise olay gününü büyük bir serin kanlılıkla anlattı. 

Cani adam ifadesinde 'O gün ders çalıştırmak istedim ama ödev yapmak istemedi. Bende çok sinirlendim. Elektrik süpürgesinin demir sopası elime geçince ona vurmaya başladım. Bir süre sonra dudakları morarıp yere düştü. Çok korktum.  Hemen kalp masajı yapmaya başladım. Tepki vermedi. Bende kucağıma aldım. Kucağıma alınca kusmaya başladı. Ardından hemen hastaneye götürdüm. Korktuğum için merdivenlerden düştü dedim' diyerek korku dolu anları anlattı. Kalçasında morluklar gören doktorların şüphelenmesinin ardından polise intikal eden olayda tüm gerçekler ortaya çıktı. 

hatay döverek öldürme can baba