6. kattan düşen 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Kocaeli'nin Körfez ilçesinin Fatih Mahallesi'nde trajik olay yaşandı. 19 yaşındaki Üveys Akgün, gece saatlerinde meydana gelen olayda apartmanın 6. katından düşerek ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Körfez ilçesinde, Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Üveys Akgün ve arkadaşı E.E. birlikte evde bulunurken, 7 katlı apartmanın 6. katında bulunan balkondan aşağı düştü. Komşuların duyduğu sesler üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Ağır yaralanan Üveys Akgün, ilk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirildikten sonra ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Üveys Akgün, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Bu üzücü olayın ardından, Üveys Akgün'ün ev arkadaşı E.E. de polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Üveys Akgün'ün ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içinde. Olayın detayları ve nedenleri hakkında yapılacak soruşturma sonuçlarını beklemekteyiz.

Kocaeli ölüm haberi Apartman