5 Yaşındaki Çocuk Aracın İçinde Oyun Oynarken Cayır Cayır Yandı!

TAKİP ET

Gaziantep'ten gelen bilgilere göre Nizip ilçesinde park halinde duran bir araç henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde alev aldı. Alev alan otomobilin içinde bulunan 5 yaşındaki Yusuf Şahin yanarak hayatını kaybetti.

Gaziantep’ten gelen bilgilere göre Nizip ilçesinde park halinde duran bir araç henüz nedeni belirlenemeyen bir şekilde alev aldı. Alev alan otomobilin içinde bulunan 5 yaşındaki Yusuf Şahin yanarak hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Gaziantep Nizip ilçesi Fevzi Paşa Mahallesinde yaşandı. Gelen iddialara göre 5 yaşındaki Yusuf Şahin yakını olduğu öğrenilen B.Z’ye ait olan ve kapısı açık olan 27 NT 008 plakalı aracın içine girerek oyun oynamaya başladı.

 5 yaşındaki çocuğun içinde bulunan ve park halinde olan aracın bir anda alev aldığı ve küçük Yusuf’un aracın içinde mahsur kaldığı öğrenildi. Olayın ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri hemen müdahale etti ve küçük çocuğu yaralı şekilde aracın içinden kurtardı. Yaralı şekilde kurtarılan 5 yaşındaki Yusuf Şahin Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Servisi’nde tedavi altına alınan küçük Yusuf yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minik Yusuf’un cansız bedeni morga kaldırıldı. İtfaiye tarafından söndürülen araç ise kullanılamaz hale geldi.

 

gaziantep nizip araba 5 yaşındaki çocuk yandı araç alev aldı