5 yaşındaki çocuğun önünde uygunsuz hareketler! 'Oğlumu pavyona götürmüşler aç bırakmışlar'

TAKİP ET

Zonguldak'taki meydana gelen olay, ortaya atılan iddialar dehşete düşürdü. Y.Ç., boşandığı dini nikahlı eşi İ.M.'de olan 5 yaşındaki oğlunun yanı başında uyuşturucu madde içilerek, önünde kadın ve erkekli ortamda uygunsuz hareketlerin yapıldığını, pavyona getirildiğine dair görüntüleri delil olarak kullanılması için 180 bin TL'ye satın alıp suç duyurusunda bulundu. 

Çocuk devlet tarafından koruma altına alınarak sevgi evine yerleştirildi. Anne için ise ‘Aile yükümlülüğünü ihmal’ ve ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçlamasıyla adli işlem başladı.

ÇOCUĞUN YAŞADIĞI EVE OPERASYON

Suç duyurusunun ardından İ.M.’nin evine Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda evde içerisinde uyuşturucu maddeler olduğu tespit edildi. İ.M.’ye yönelik ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ ve ‘Aile yükümlülüğünü ihmal’ suçlamasıyla adli işlem gerçekleştirildi. Küçük çocuk ise 22 Mart tarihinde uğradığı kötü muamele ve yanında uyuşturucu madde kullanıldığının fark edilmesi üzerine devlet korumasına ile sevgi evine getirildi.

"ÇOK FAZLA DELİL TOPLADIM! 180 BİN TL'YE ALDIM"

Eski eşinin arkadaşları tarafından deliller topladığını ifade eden baba Y.Ç., “Ben hakkında çok fazla delil topladım. 180 bin liraya da aldım. Delilleri bulup savcılığa verince, oğlum sevgi evlerinde koruma altına alındı. Annesi serbest kaldı” şeklinde konuştu.
"EVLADINI 2 PARÇA OLARAK ALIRSIN" DEDİĞİ İDDİASI
Y.Ç., verdiği ifadesinin eski eşi İ.M.’nin kendisine, "Bir daha polis veya savcılık beni çağırsın evladını 2 parça olarak alırsın bunu bil. İyi çalış bizi parasız bırakma. Sen çalış biz yeriz" ifadelerini kullandığını iddia etti.

"OĞLUMU AÇ BIRAKMIŞLAR! PAVYONA GÖTÜRMÜŞLER"

Y.Ç., uygunsuz bir ortamda bulunan oğlunu kurtarak, “Bir batağın içindeler. Ben bunların dışarıda gezmelerini değil de tutuklanmalarını istiyorum. Benim oğlumun gözyaşları aktı, oğlumu aç bırakmışlar. Benim oğlumu pavyonlara götürmüşler. Artık adaletin yerini bulmasını istiyorum. Kendi çocuğuna bunu yapan bir anne başkasının çocuğuna ne yapmaz. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Zonguldak dava uygunsuz ortam