5 Ocak 2021 Salı Gelinim Mutfakta puan tablosu! Bugün Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

TAKİP ET

Gündüz kuşağının en sevilen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da rekabet dolu kıyasıya bir yarış hafta içi evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

Gündüz kuşağının en sevilen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da rekabet dolu kıyasıya bir yarış hafta içi evlerinize konuk olmaya devam ediyor. El lezzetine güvenen ve iddialarnı sık sık dile getiren yarışmacılar yeni haftaya da oldukça hırslı başladı. Peki, Gelinim Mutfakta 5 Ocak 2021 Salı gününün puan tablosu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta 5 Ocak 2021 Salı gününün birincisi kim oldu? Bugün çeyrek altını yakasına kim taktı? İşte tüm detaylar...

Mutfaktaki Rekabet Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yeni sunucusu Seda Sayan ile yoluna kaldığı yerden devam eden ve hafta içi her gün gündüz kuşağının ilgiyle takip edilen programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta yine bomba gibi başladı. Yeni haftaya yeni sunucusuyla başlayan yarışma programında kıyasıya mücadele veren 4 gelinin mutfaktaki rekabeti bu haftada hız kesmeden devam ediyor.


Gelinim Mutfakta 5 Ocak 2021 Puanları

Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 5 Ocak 2021 Salı günkü puan tablosu henüz belli olmadı. Gelinlerin bugün aldıkları puanlar açıklandıktan hemen sonra hangi gelinin kaç puan aldığını haberimizin devamında detaylarıyla sizlere aktaracağız...
Gelinim Mutfakta yarışmacılarının 5 Ocak 2021 Salı gününe ait puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 18

Aysun- 16

Özlem- 15

Gizem- 9



Gelinim Mutfakta 5 Ocak 2021 Çeyrek Altın Kime Gitti?

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni haftasının ikinci gününde çeyrek altının kazananı belli oldu. Bugün toplamda 18 puan alan ve tüm rakiplerini geride bırakan Zeynep, hem gün birincisi hem de çeyrek altının sahibi oldu. Gizem ise toplamda aldığı 9 puanla günü sonuncu sırada tamamladı.
 

gelinim mutfakta puan çeyrek altın ocak