5 İşçi Hayatını Kaybetmişti! Bursa'da Patlayan Fabrikanın Sahibi Tutuklandı

TAKİP ET

Dün Bursa'da bir fabrikada patlama yaşanmış ve 5 işçi hayatını kaybetmişti. 5 kişinin öldüğü 16 kişinin de yaralandığı olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Patlama sonrasında inceleme yapan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan fabrika sahibi ve iş güvenliği uzmanının tutuklandığı öğrenildi.

Dün Bursa’da bir fabrikada patlama yaşanmış ve 5 işçi hayatını kaybetmişti. 5 kişinin öldüğü 16 kişinin de yaralandığı olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Patlama sonrasında inceleme yapan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan fabrika sahibi ve iş güvenliği uzmanının tutuklandığı öğrenildi.

Dün Bursa’da yer alan Gökkuşağı Tekstil Fabrikası boyahanesinde bir patlama meydana gelmiş ve yaşanan şiddetli patlama sonucunda 5 işçi hayatını kaybetmişti. 16 işçinin yaralandığı patlamayla ilgili inceleme yapan polis ekiplerinin gözaltına aldığı fabrika sahibi Şükrü Demir ve iş güvenliği uzmanı Tuğba Tongaç’ın tutuklandığı bilgisi verildi.

PATLAMADA FABRİKA SAHİBİNİN OĞLU DA ÖLMÜŞTÜ

Olay, dün sabah saatlerinde Bursa Gürsu ilçesinde yer alan bir tekstil fabrikasının boyahanesinde meydana geldi. Boyahanede yer alan buhar kazanında sıkışan gaz nedeniyle yaşanan patlama sonucunda fabrika sahibi Şükrü Demir’in oğlu Yavuz Demir’in de aralarında yer aldığı 5 işçi hayatını kaybetmiş 16 işçi de patlamada yaralanmıştı. Yaşanan şiddetli patlama sonrasında bölge tamamen enkaza dönüşürken çevrede bulunan araçlar da büyük hasar görmüştü. Olayla ilgili fabrika sahibi ve iş güvenliği uzmanını gözaltına alan ve tutuklayan ekiplerin soruşturmasına devam ettiği öğrenildi.

 

Bursa Tekstil fabrikası Patlama Gürsu Fabrika Fabrika sahibi İş güvenliği uzmanı Tutuklandı 5 Ölü 16 Yaralı