4 Yaşındaki Çocuğun Bulduğu Cisim Patlayınca Çocuk Öldü, Anne Ağır Yaralı

TAKİP ET

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde arazide bulduğu cismi evine getirdikten sonra kurcalamaya başlayan 4 yaşındaki S.D., meydana gelen patlamada yaşamını kaybederken, annesi R.D. de ağır yaralandı.

Bugün ilçedeki Fındık Beldesinde meydana gelen olayda, henüz 4 yaşındaki S.D., arazide oyun oynadığı sırada bulduğu cismi eve getirerek avluda kurcalarken cisim patladı. Patlamada, 4 yaşındaki S.D. ve 46 yaşındaki annesi R.D.  ağır yaralandı.

Patlama sesinin komşular tarafından duyulmasının ardından yapılan ihbardan sonra olay mahalline jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı anne ve oğluna olay mahallinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, anne ve oğlunu Güçlükonak Devlet Hastanesi'ne nakletti. 

4 yaşındaki S.D., hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Anne R.D. ise sağlık durumu ciddi olduğu için Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı tahkikat başlattı. Patlamaya ne tür bir cismin neden olduğu ve araziye nereden geldiği araştırılıyor. 

Şırnak Güçlükonak Patlama Çocuk Cisim