4 Ocak Pazartesi Sefirin kızı var mı? Sefirin kızı yeni bölüm ne zaman? 

TAKİP ET

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Sefirin Kızı dizisinin 4 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olup olmayacağı sevenleri tarafından merakla araştırılıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Sefirin Kızı dizisinin 4 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olup olmayacağı sevenleri tarafından merakla araştırılıyor. Yılbaşı haftası dolayısıyla pek çok dizi ekrana ara verirken Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünün bu hafta ekranda olup olmayacağı sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Sefirin Kızı 4 Ocak 2021 Pazartesi günü ekranda olacak mı? Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

Sefirin Kızı 4 Ocak Pazartesi Yayınlanacak Mı?

Her Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana dikkat çeken hikayesiyle herkesi ekrana kilitleyen dizinin bu hafta ekranda olup olmayacağı sevenleri tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Bilindiği gibi yılbaşı haftası dolayısıyla pek çok dizi ekrana kısa bir ara verdi. Dizilerin ekrana ara vermesinden dolayı Sefirin Kızı dizisinin 4 Ocak Pazartesi yeni bölümüyle ekranda olup olmayacağı da merak konusu oldu. Arama motorunda sıkça aranan bu sorunun cevabı belli oldu. Sevilen dizi Sefirin Kızı 4 Ocak Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanmayacak. Hem yılbaşı haftası olması hem de dizilerin yaptığı reklam anlaşmalarından dolayı sevilen dizi ekrana 1 haftalık ara verecek. 


Sefirin Kızı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Pek çok dizi gibi Sefirin Kızı dizisinin de bu haftaki yeni bölümü ekranda olmayacak. Kanalların yaptığı reklam anlaşmaları sebebiyle geride bıraktığımız yıllarda diziler 2 haftalık bir araya giriyordu. Bu yıl ise dizilerin sadece 1 hafta ara vereceği öğrenildi. Bu sebeple Sefirin Kızı dizisinin 11 Ocak 2021 Pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranda olması bekleniyor.

 

sefirin kızı star tv yeni bölüm ocak