4 bin TL'sini bıçak zoruyla gasbedildi, şikayetçi olmamak için ağladı

TAKİP ET

Denizli'de 4 bin TL'sinin bıçak zoru ile maskeli bir erkek tarafından gasbedildiğini öne sürülen genç kız, kendisine yardım için gelen ekipleri şaşkınlığa düşürdü. Şikayetçi olmamak için ağlayan genç kız, "Konuşmak istemiyorum, bu olay kapanacak" ifadeleri ile karakola gitmeyi reddetti.

Denizli’de yürüdüğü esnada gasba uğradığını ifade eden genç kız iddia eden A.G.K., 112 Acil Çağrı Merkezi'ne olayı ihbar etti. Yürüdüğü esnada yanına gelen, yüzü maskeli bir erkeğin kendisine bıçak zoru 4 bin TL’sini gasbettiğini iddia eden A.G.K.'nin yardım talebi üzerine bölgeye polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler, zanlının yakalanması için genç kızdan bilgi almak istedikleri anda kız tarafından beklenmedik tepkiyle karşılaştı. Sinir krizi geçirmeye başlayan genç kız, ekiplerin yardımını geri çevirerek ondan uzak durmasını istedi. Yanında babası olan genç kızın verdiği tepkinin ardından hayrete düşen ekipler, genç kızdan olayı öğrenmeye çalıştı.

‘BU OLAY KAPANACAK’

Öte yandan bölgede zanlının bulunması için çalışma yürüten ekipler, bir yandan da kızı ikna etmek için emek verdi. A.G.K., olayın daha fazla büyümesini istemediğini ifade ederek, "İstemiyorum lütfen, ben kimseyle görüşmek ve şikayetçi olmak istemiyorum. Allah'ım ya Rabb'im, kimseyle konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullanarak polislerin kayda alınma talebine ise, "Kayıtlara girmesin, silinebiliyorsa silinsin. Ben hiçbir şey istemiyorum. Baba sen de polisler de gidecek ve bu olay kapanacak. Tutanak tutulabiliyorsa tutalım, ben de imzalayayım ama bu konu hakkında size gelmek istemiyorum" sözleri ile ağmaya başladı.

 

Denizli dasp genç kız