3'lü İlişki Teklifini Reddeden Kadına Hakim Sevgilisinden Öldüresiye Dayak!

TAKİP ET

İstanbul'da görev yaptığı öğrenilen hakim, 3'lü ilişki teklifini reddeden sevgilisini eski bir savcı arkadaşıyla öldüresiye dövdü. Hakim ve eski savcı arkadaşının kadına uyguladığı şiddet mahkemeye taşındı.

İstanbul’da görev yaptığı öğrenilen hakim, 3’lü ilişki teklifini reddeden sevgilisini eski bir savcı arkadaşıyla öldüresiye dövdü. Hakim ve eski savcı arkadaşının kadına uyguladığı şiddet mahkemeye taşındı. 

Olay, İstanbul’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul Adliyesi’nde görev yapan bir hakim sevgilisiyle görüşmeye eski bir savcı arkadaşıyla gitti. İddialara göre hakimin sevgilisine yaptığı eve giderek hep beraber teklifinin reddedilmesiyle iki erkek kadına şiddet uyguladı.

1 YILDIR BİRLİKTELERMİŞ

İstanbul Adliyesi’nde görevli olan A.B isimli hakimin yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle görüşmek istedi. Alınan bilgilere göre, sevgilisi L.A ile görüşmek için randevulaşan hakim sevgilisinin yanına eski savcı arkadaşı İ.T ile gitti.  Kadının sevgilisinin yanında bir arkadaşı olduğunu görmesiyle sevgilisine durumdan rahatsız olduğunu söyledi. Ancak rahatsızlığını dile getiren kadın hiç beklemediği bir yanıt aldı.

3’LÜ İLİŞKİ TEKLİFİNDE BULUNMUŞ

Bunun ardından hakim A.B’nin sevgilisine ‘Hadi gel benim eve gidelim. hep beraber takılalım’ teklifini yaptığı öğrenildi. Kadının bu teklifi reddetmesi üzerine çiftin arasında kavga çıktı. Kavga esnasında hakim A.B ve yanındaki arkadaşı İ.T kadını darp etti. Olay sonrasında hastaneye giden kadın, yüzünde oluşan morluklar, dudağındaki kesik ve kolunda oluşan izlerle darp raporu aldı. A.B ve İ.T’den şikayetçi olan kadının şikayeti üzerine hakim ve eski savcı arkadaşı hakkında ‘Kasten yaralama’ suçundan soruşturma başlatıldı.

 

İstanbul Hakim Sabcı 3lü ilişki teklifi Darp Sevgili