3,5 yıl sonunda boşanan kadın bando ekibi tutup Erik Dalı şarkısıyla kutlama yaptı

TAKİP ET

İzmir'de yaşayan İnci Akbay, 3,5 yıldır eşinden boşanmaya çalıştığı eşinden boşanınca, adliye önünde bando ekibiyle kutlama yaptı.

İnci Akbay, 3,5 yıl boyunca süren dava sonucunda boşanınca adliye önünde kutlama yaptı.

Bando eşliğinde Erik Dalı parçasıyla kutlama yaptı

Yazar ve blogger olan İnci Akbay, 3,5 yıl önce eşinden boşanmaya karar verdi. Anlaşmalı olarak boşanmayı başaramayan çiftin davası çekişmeli olunca bu süreç uzadı. Çekişmeli olarak boşanan İnci Akbay, 13 Kasım’da yapılan mahkemede 3,5 yıl sonra boşanabildi. Sonunda boşanmaya başarabilen Akbay bando ekibi tuttu. Adliye önünde Erik Dalı adlı parçasıyla boşanmasını kutlayan Akbay’a sosyal medyadan destek geldi. Adliye önünde elinde bulunan beyaz balonları gökyüzüne bırakan Akbay’ın, üzerine giydiği kot ceketin arkasında ‘boşandım’ yazısı dikkatlerden kaçmadı. Balonları gökyüzüne saldıktan sonra bando ekibinin ‘Erik Dalı’ adlı parçasını çalmasıyla birlikte dakikalarca oynadı. İnci Akbay’ın boşanması için yaptığı bu kutlamaya arkadaşları da Erik Dalı şarkısıyla oynayarak eşlik etti. Akbay’ın sosyal medyasındaki takipçileri ve arkadaşları ‘Erik Dalı’ adlı parçayı paylaşarak İnci Akbay’ı etiketleyip destekçisi oldular.

13 Kasım’ı Erik Dalı ilan edelim

Sosyal medya üzerinden ve yanında olan herkese teşekkür eden İnci Akbay, "3,5 yıl önce iki valiz eşyayla kapının önüne konulmuştum Mavi (kızı) ile ikimiz. Hayatım alt üst olur diye düşünmüştüm. Ne olur bunu gelenekselleştirelim. Her sene 13 Kasım'ı Erik Dalı Günü ilan edelim. 3,5 yıldır acımı paylaşarak azalttınız. Sevincimi ve gücümü paylaşarak çoğalttınız. Bunun için minnettarım. Bu süreci yaşayan kadın arkadaşım; şuan her neredeysen yanındayım. Ne olursun bunu bil. Bu süreçte sana destek olabilmek için ne yapabileceksem ben buradayım; çünkü hep söyledim. Aynı acıdan bakanlar beni en iyi anlar. Şimdi İstanbul'a geldim, öğleden sonra döneceğim. Çok değişik hisler içerisindeyim" diyerek yaşadıklarını ve hissettiklerini paylaştı.

izmir inci akbay boşanma