35 Metre Yükseklikte Korku Dolu Anlar! Kalp Krizi Geçiren Operatör Vinçte Mahsur Kaldı

TAKİP ET

Malatya'da 35 metre yükseklikte büyük korku yaşandı. 35 metre yükseklikte yer alan bir operatörün vinç üzerinde kalp krizi geçirmesi ile korku dolu dakikalar yaşandığı öğrenildi.

Malatya’da 35 metre yükseklikte büyük korku yaşandı. 35 metre yükseklikte yer alan bir operatörün vinç üzerinde kalp krizi geçirmesi ile korku dolu dakikalar yaşandığı öğrenildi.

Olay, Malatya Doğanşehir ilçesinde meydana geldi. Yaklaşık 35 metrelik yükseklikte vinç üzerinde kalp krizi geçirdiği öğrenilen Hüsamettin Çakırsoy’un korku dolu anlar yaşadığı öğrenildi.

İTFAİYEYE HABER VERİLDİ

Doğanşehir ilçesinde bir inşaatta çalışmakta olan vinç operatörü Hüsamettin Çakırsoy’un yaklaşık 35 metre yükseklikte vinç içerisinde kalp krizi geçirdiği ve durumu anlayarak hemen aşağıdaki çalışma arkadaşlarına haber verdiği öğrenildi. Arkadaşlarının durumu öğrenince hemen sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerine haber verdiği ve ihbar üzerine olay yerine ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildiği belirtildi.

42 METRELİK MERDİVENLE KURTARILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri itfaiye ekiplerinin operatörü aşağı indirmesini beklerken Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda 42 metrelik merdiven yardımı ile vinç üzerinde mahsur kalan ve kalp krizi geçirmekte olan operatör Hüsamettin Çakırsoy başarılı bir şekilde aşağı indirildi. Aşağıya indirilir indirilmez müdahale edilen vinç operatörünün daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bilgisi verildi.

 

Malatya Doğanşehir Vinç Operatörü 35 metre yükseklik Kalp krizi İtfaiye mahsur kaldı