30 Ekim 2020 Doya Doya Moda'da kim elendi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan ve izleyici tarafından yakından takip edilen moda programı Doya Doya Moda'nın dün ekrana gelen haftanın finali bölümünde hangi yarışmacının yarışmaya veda ettiği merak ediliyor.

TV8 ekranlarının hafta içi her gün yayınlanan ve izleyici tarafından yakından takip edilen moda programı Doya Doya Moda’nın dün ekrana gelen haftanın finali bölümünde hangi yarışmacının yarışmaya veda ettiği merak ediliyor. Büyük beden bayanların şık olmak ve yarışmada kalabilmek için verdiği mücadele devam ederken dün yayınlanan bölümde bir yarışmacı haftanın birincisi oldu ve büyük ödülü almaya hak kazandı. Peki, 30 Ekim 2020 Cuma Doya Doya Moda’da kim elendi? Doya Doya Moda 30 Ekim 2020 haftanın birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar…

Jüri Üyeleri Taklit Edildi

Doya Doya Moda programının bu hafta yayınlanan haftanın finali bölümünde yarışmacılar jüri üyelerini taklit etti. Jüri üyelerini hem stil hem de karakter olarak taklit etmeye çalışan yarışmacılar 10 puan üzerinden değerlendirildi. 


Doya Doya Moda 30 Ekim 2020 Kim Birinci Oldu?

Haftanın finali heyecanının yaşandığı Doya Doya Moda’da tüm hafta boyunca alınan puanlar toplamında haftanın birincisi belli oldu. Haftanın birincisi ve büyük ödülü kazanan yarışmacının Özde Karacan olduğu açıklandı.

Doya Doya Moda’da Kim Elendi?

Yarışmada bu hafta kimin birinci olduğu kadar yarışmaya veda eden isim de merak ediliyor. Jüri üyelerinden Kemal Doğulu, ilk olarak Rabia’nın yarışmadan elendiğini açıklarken bu açıklamanın hemen ardından elendiği belirtilen Rabia’yı podyuma çağırdı ve elenmediğini söyledi. Bu durumda Doya Doya Moda’da 30 Ekim 2020 Cuma gününde eleme yapılmadı. 


 

doya doya moda eleme birinci