30 Ağustos Resepsiyonunda Emine Erdoğan Şıklığı: Ay Yıldızlı Broşu Göz Kamaştırdı

TAKİP ET

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen 30 Ağustos resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ay yıldızlı broşu damga vurdu.

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen 30 Ağustos resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ay yıldızlı broşu damga vurdu.

Şıklığıyla gözleri kamaştıran Emine Erdoğan’ın yakasına taktığı ay yıldızlı broş göz doldurdu.
3o Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü sebebiyle Beştepe’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen resepsiyonda Emine Erdoğan tüm dikkatleri üzerine topladı.

AY YILDIZLI BROŞ TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Başkomutan’ sıfatıyla Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlediği resepsiyona Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ve eşi Şule Akar’ın yanı sıra eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eşi katıldı. Emine Erdoğan’ın da yer aldığı resepsiyonda Emine Hanım’ın şıklığı adeta gözleri kamaştırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüde konuşma yaparken yanı başında duran Emine Erdoğan giydiği parlak siyah elbisesi ve yakasına taktığı ay yıldızlı broşu ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Yakasında kullandığı ay yıldızlı broş günün anlam ve önemini vurgularken Emine Hanım’ın şıklığının da tamamlayıcısı oldu.

 

emine erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan 30 ağustos resepsiyon şıklık ay yıldız broş