3 Yıl Süren Kabus! Stajyer Kızı İlaçla Uyutan Otel Şefi Şantaj Yaparak Yıllarca Zorla İlişkiye Girdi

TAKİP ET

İzmir'de bir otelde lise öğrencisiyken staj yapan bir genç kız otel şefi tarafından ilaçla uyutularak çıplak fotoğraflarını çekti ve yıllarca şantaj yaparak zorla cinsel ilişkiye girdi.

İzmir’de bir otelde lise öğrencisiyken staj yapan bir genç kız otel şefi tarafından ilaçla uyutularak çıplak fotoğraflarını çekti ve yıllarca şantaj yaparak zorla cinsel ilişkiye girdi.

Olay, İzmir’de bir genç kızın0

başına geldi. Lise öğrencisi 17 yaşındaki C.M, staj gördüğü oteldeki şefi tarafından ilaçla uyutularak çıplak fotoğrafları çekildi. Evli ve 2 çocuk babası olan 46 yaşında otel şefi, çıplak fotoğraflarını çektiği genç kızı yıllarca tehdit ederek zorla cinsel ilişkiye girdi.

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Fotoğraflarını çektiği genç kızı 3 yıl boyunca ölümle tehdit eden ve çıplak fotoğraflarının elinde olduğunu söyleyen şef, 17 yaşındaki kızla defalarca zorla cinsel ilişkiye girdi. Tehditlerden korktuğunu söyleyen genç kız şefiyle ilişkiye girdiğini belirtti. Daha sonra genç kızın mahkemeye verdiği şefi ‘Şantaj’ suçundan 10 ay hapis cezası alırken yaptığı cinsel istismar suçunun görülmediği öğrenildi.

AMACIM ONU KAYBETMEMEK DEDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken 46 yaşında olan otel şefi T.L’nin verdiği ifadede, amacının genç kıza şantaj yapmak olmadığını sadece onu kaybetmek istemediği için bunları yaptığını söylediği öğrenildi. Ancak olay kapsamında kendisine verilen cezaya rağmen genç kızın peşini bırakmayan T.L, ceza aldıktan sonra genç kızın cinsel ilişkiye girerken çekilmiş olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

İzmir Otel şefi Cinsel ilişki Şantaj Çıplak fotoğraflar Stajyer öğrenci Lise