3 Yaşındaki Oğlunu Şarj Kablosuyla Boğarak Öldürmüştü! Cani Annenin Kolundaki Detay Dikkat Çekti

TAKİP ET

Zonguldak'ta 3 yaşında olan oğlunu cep telefonu şarj kablosuyla boğarak öldüren cani annenin kolundaki bilekliğinde oğlunun isminin yazılı olması dikkatlerden kaçmadı.

Zonguldak’ta 3 yaşında olan oğlunu cep telefonu şarj kablosuyla boğarak öldüren cani annenin kolundaki bilekliğinde oğlunun isminin yazılı olması dikkatlerden kaçmadı. 

Olay, Zonguldak Gökçebey ilçesine bağlı olan Bakacakkadı Beldesinde 12 Temmuz 2017 tarihinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 29 yaşındaki anne Gülveren Aydemir’in 3 yaşında olan oğlu Emir Can’ı cep telefonunun şarj aleti kablosuyla boğarak öldürdüğü iddia edildi. Yaşanan olay sonrasında gözaltına alınan ve tutuklanan anne Gülveren Aydemir’in ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile yargılanmasına başlandı. İlk duruşmasına çıkan cani annenin ağladığı ve kendisini savunamadığı öğrenilirken kolunda takılı olan bileklikte oğlu Emir Can’ın isminin yazılı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

OĞLUNU KABLOYLA BOĞARAK KENDİ BİLEKLERİNİ KESMİŞTİ

29 yaşındaki Gülveren Ayndemir, sabah kahvaltısı için eşi Olcay Aydemir’in evden bakkala ekmek almaya gitmesi üzerine yatak odasında uyuyan 3 yaşındaki oğlu Emir Can’ın yanına gitti. Kısa bir süre sonra eve gelen baba Olcay Aydemir evin kapısını açamayınca açık olan pencereden içeri girdi. Minik oğlunu yerde hareketsiz şekilde yatarken gören baba büyük bir şok yaşarken eşi Gülveren Aydemir’in de bileklerinin kesilmiş halde olduğunu görerek durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

KOLUNDAKİ ‘EMİRİM’ YAZILI BİLEKLİK DİKKAT ÇEKTİ

Yaşanan olayın ardından Gülveren Aymdemir’in 3 yaşındaki oğlunu kabloyla boğarak öldürdüğü ortaya çıkarken cani annenin ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında kolunda ‘Emirim’ yazılı bileklikle katıldığı öğrenildi. Bilekliği görenler annenin koluna taktığı ve öldürdüğü oğlunun isminin yazılı olduğu bilekliği cezaevinde yapmış olabileceğini belirtti.

 

Zonguldak Anne Gülveren Aydemir Emir Can Cinayet Bileklik