3 Gündür Haber Alınamayan Genç Üsküdar Sahilde Aracının İçinde Ölü Bulundu!

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da sahilde bir aracın içinde ceset bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptıktan sonra aracın içinde bir kişinin cesediyle karşılaştı.

İstanbul Üsküdar’da sahilde bir aracın içinde ceset bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptıktan sonra aracın içinde bir kişinin cesediyle karşılaştı.

Ramazan Bayramı’nın birinci günü evden çıktığı ve bir daha haber alınamadığı belirlenen 30 yaşındaki Burak K. isimli şahıs İstanbul Üsküdar’da sahilde aracının içerisinde cansız şekilde bulundu.

Bugün sabah saatlerinde Üsküdar Harem Sahiline spor yapmak için giden vatandaşlar orada bulunan bir araçtan kötü kokular gelmesi sonucunda polis ekiplerine ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından aracın içinde bir kişinin cansız şekilde yattığını gördü. Araç içerisinde şişen ve oldukça kötü kokan cesedi incelemek üzere olay yeri inceleme ekipleri çağırıldı.

İNCELEME YAPMAK İÇİN GAZ MASKESİ TAKTILAR

Olay yerine gelen inceleme ekipleri araç içinde bulunan şahsı incelemek için gaz maskesi takarak hem cesedi hem de aracı detaylıca inceledi. Çalışmanın sonlanmasının ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de yardımıyla araç içinde şişen ceset güçlükle aracın içinden çıkarıldı. Yapılan incelemelerin sonunda ceset üzerinde herhangi bir yaralanma izi olmadığı tespit edildi. Cesedin bayramın ilk günü evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 30 yaşındaki Burak K. isimli şahsa ait olduğu belirlendi.30 yaşında cesedi bulunan Burak K.’nın ölüm haberini alan yakınları olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. Savcılığın yaptığı incelemenin ardından Burak K.nın cesedi Yenibosna Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burak K.nın ölümünün kesin nedeni otopsi raporunun sonucunda belli olacak.

 

istanbul üsküdar araçta ceset bulundu üsküdar sahil 3 gündür kayıptı cesedi bulundu