3 Çocuk Annesi Kadın Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Denizli'de 3 çocuk annesi olan bir kadın kendi evinde kimliği belirsiz kişiler tarafından başından vurularak feci şekilde öldürüldü.

Denizli'de 3 çocuk annesi olan bir kadın kendi evinde kimliği belirsiz kişiler tarafından başından vurularak feci şekilde öldürüldü. 

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde korkunç bir cinayet olayının yaşanması dikkat çekti. bölgede bulunan bir evden silah seslerinin gelmesi üzerine komşular harekete geçti. Zaman kaybetmeden bölgeye polis ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin geldiği öğrenildi. Bunun üzerine 3 çocuk annesi kadının başından vurularak feci halde can verdiği öğrenildi. 

18 yaşındaki oğlu Osman Gencer çalıştığı yerden izin alarak annesini ziyaret etmek istedi. Eve yaklaştığı sırada evden silah seslerinin geldiğini duydu. Bunun üzerine evden 3 kişinin silahları ile birlikte koşarak uzaklaştıklarını dile getirdi. Ancak koşarak kaçan kişilerin yüzlerini göremediğini belirtti. 

CİNAYET HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

35 yaşındaki Rahime Gencer isimli kadının evinin mutfağında kanlar içerisinde yattığı öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Konu hakkında polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Olay yerine gelen aile bireyleri sinir krizi geçirdi. Ev içerisinde güvenlik güçleri tarafından araştırma başlatıldı. Polis tarafından yapılan araştırma sonrasında talihsiz kadının oğulları ile eşinin ifadelerinin alınması için emniyete alındığı ifade edildi. Talihsiz kadının otopsisinin yapılması beklenirken evden çıkan kişilerin maskeli oldukları iddia edildi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

denizli 3çocuk annesi cinayet