28 Aralık Yarın Hangi İller Tatil? Yarın Hangi Şehirlerde Okullar Tatil?

TAKİP ET

Yurt genelinde soğuk hava etkili olmaya devam ederken birçok ilde kar tatili haberleri gezmeyi sürdürüyor. Peki, 28 Aralık 2018 hangi illerde okullar tatil? Yarın hangi iller tatil?

Türkiye genelinde kar yağışı etkili olmaya devam ederken birçok ilde Cuma günü de okullar tatil edildi. Olumsuz hava şartları nedeniyle Van'ın Çaldıran ilçesinde yarın için Okulların tatil olduğu açıklandı. Yine Van'ın Başkale ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. 

ELAZIĞ

Kar yağışının etkili olduğu başka bir şeyler olan Elazığ'da da cuma günü okullar tatil. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,  "Yoğun kar yağışının devam etmesi ve aşırı buzlanma ve don olayı beklendiğinden ilimiz genelinde yarın (28.12.2018) eğitime bir gün ara verilmiştir" denildi. Bu sabah saatlerinde Elazığ Kent merkezinde başlayan kar yağışı nedeniyle öğleden sonra il genelinde okulları ara verilmişti.

MUŞ

Kar yağışı Muş'un Varto ilçesinde de etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle ilçede Hayat durma noktasına gelirken İlçe merkezi ve köylerdeki bütün okullar tatil edildi.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Valiliği tarafından yapılan açıklamada il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildiği belirtildi. 28 Aralık Cuma günü okullar Gümüşhane'de okullar tatil.

ADIYAMAN

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi. Sincik ilçe merkezindeki bütün ilk ve orta dereceli okulların yanı sıra yarpuzlu Pınarbaşı alancık Serince sakız Balkaya ilkokullarında da okulların kar yağışı nedeniyle bir gün tatil edildiği duyuruldu.

BİNGÖL

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Bingöl'de de Merkez ve 6 ilçede eğitime Cuma günü ara verildi.

ERZURUM

Erzurum'da da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın eğitime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

KARAMAN

Yoğun kar yağışı Karaman Merkez ve merkeze bağlı köylerde de Okulların tatil edilmesine neden oldu. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada; “İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle 28 Aralık 2018 Cuma günü Karaman merkez ve merkeze bağlı köylerimizde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir" denildi. 

ARDAHAN

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Okulların tatil edildiği başka biri lise Ardahan oldu.

ELAZIĞ

Yoğun kar yağışı nedeniyle Elazığ ve ilçelerinde Eğitime bir gün süreyle ara verildi.

BAYBURT

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bayburt'ta eğitime Yarın ara verildi.

28 Aralık Yarın Hangi İller Tatil Yarın Hangi Şehirlerde Okullar Tatil yarın okullar tatil mi yarın hangi illerde okullar tatil yarın hangi illerde okullar tatil 28 aralık 28 aralık okullar tatil mi