27 Yaşında Ama 18 Çocuğu Var! Yaptığı Meslek Herkesi Şaşırtıyor

TAKİP ET

ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan genç adamın para karşılığında çocuk sahibi olduğu ve iletişime geçtiği kadınlardan şimdiye kadar toplam 18 çocuğunun olduğu öğrenildi.

ABD'nin Los Angeles kentinde yaşayan 27 yaşındaki Kyle Gordy isimli gencin genç yaşında olmasına rağmen 18 tane çocuğunun olduğu öğrenildi. Yaptığı iş ise büyük şaşkınlığa sebep oluyor. Son zamanlarda çok popüler hale gelen sperm donörlüğünün ABD'de yasal olmasından dolayı böyle bir meslek yaptığı öğrenildi. Ülkede en çok konuşulan meslekler arasında yer alıyor. 

ABD'nin Los Angeles kentinde sperm donörlüğü yapan 27 yaşındaki gencin verdiği spermler karşılığında 18 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Gündemde çok konuşulan genç adam kendisine pek çok kadının bu konuda ulaştığını ve bununla birlikte para karşılığında bu işi yaptığı ifade edildi. 

GENÇ YAŞINDA 18 ÇOCUĞU OLDU

Facebook sayfasına gelen pozitif gebelik mesajları ile ne kadar çocuğu olduğunu öğrenen genç adam kendisine mesaj gönderen kadınlarla para karşılığında bir araya geliyor. Çocuk yaptıktan sonra ise çocuklarla iletişime geçmediği öğrenildi. Bunun üzerine gelen mesajlarla iletişime geçtikten sonra bol bol seyahat etme şansı elde ettiğini söyleyerek halinden son derece memnun olduğunu dile getirdi. 

Şimdiye kadar 18 çocuğu olduğunu ancak birkaç ay içerisinde bu sayının giderek artacağını ifade etmesi dikkat çekti. Genç adamın işi ise facebook profilinde yazdığı gibi para karşılığında babalık olarak ifade ediliyor. Bu işe ilk olarak 4 yıl önce başladığını anlattı. Facebook sayfasına yazdığı ilan sonrasında pek çok kadının kendisine ulaştığını anlattı. 

sperm donörlüğü 18 çocuk 27 yaş