27 Gündür Boğazın Derin Sularında Aranıyor! Furkan Yıldırım'ın Cansız Bedenine Ulaşıldı Mı?

TAKİP ET

15 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul Boğazı'nın derin sularında şiddetli akıntıya kapılarak kaybolan ve o günden sonra ulaşılamayan Furkan Yıldırım'ın arama çalışmaları devam ediyor. Tam 27 gündür aranan genç Furkan'ın cansız bedeni Arnavutköy Karaburun ve Şili bölgesi taraflarında Kurbağa adamlar tarafından aranıyor.

15 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul Boğazı’nın derin sularında şiddetli akıntıya kapılarak kaybolan ve o günden sonra ulaşılamayan Furkan Yıldırım’ın arama çalışmaları devam ediyor. Tam 27 gündür aranan genç Furkan’ın cansız bedeni Arnavutköy Karaburun ve Şili bölgesi taraflarında Kurbağa adamlar tarafından aranıyor.

Furkan Yıldırım, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü İstanbul Boğazı’ndaki şiddetli akıntıya kapılarak gözden kaybolmuş ve bir daha da haber alınamamıştı. 17 yaşındaki Furkan’ın arama çalışmaları tam 40 metreye kadar dalabilen Kurbağa adamlar tarafından hala devam ediyor. Ayrıca talihsiz gencin arama çalışmaları boğaz üzerindeki botlarla da aranmaya devam ediyor. 

AİLE ÇARESİZCE ÇALIŞMALARI İZLİYOR

Furkan’ın gözü yaşlı ailesi de yapılan arama çalışmalarını çaresizce uzaktan izliyor. Oğlunun haberini bekleyen ve yorgunluktan bitkin durumda olan anne Kezban Yıldırım, çok zor durumda olduklarını, 27 gündür oğlundan haber alamadığını ve Allah’tan bir mucize istediklerini söyledi.

17 YAŞINDAKİ FURKAN’DAN HALA BİR HABER YOK

17 yaşındaki Furkan için yapılan arama çalışmaları bugünde tüm hızıyla devam ederken Boğazın derin sularında kaybolan gençten bugünde bir haber alınamadığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürütülmekte olan çalışmaların bugünde sonuç vermediği belirtildi. 15 Temmuz etkinlikleri için Beşiktaş’a geldiği öğrenilen 17 yaşındaki Furkan’ın serinlemek için girdiği Boğaz suyunda akıntıya kapılarak gözlerden kaybolduğu ve o günden beri kendisinden haber alınamadığı biliniyor.

 

 

15 temmuz 2017 cumartesi istanbul boğazı beşiktaş furkan yıldırım genç furkan akıntı kayboldu cesedi bulundu mu arama kurtarma çalışmaları kurbağa adamlar