26 Ekim 2020 Pazartesi reyting sonuçları

TAKİP ET

Hafta başında ekrana gelen sevilen diziler arasındaki reyting mücadelesi dün akşam yine kaldığı yerden devam etti.

Hafta başında ekrana gelen sevilen diziler arasındaki reyting mücadelesi dün akşam yine kaldığı yerden devam etti. Ekranların sevilen dizileri ve yarışma programları dün akşam yine ekranlarda fırtına gibi eserken 26 Ekim 2020 AB ve total reyting sıralaması açıklandı. Peki, 26 Ekim 2020 Pazartesi hangi dizi reyting birincisi oldu? İşte detaylar…

26 Ekim 2020 Total İlk 5 Program

26 Ekim 2020 Pazartesi akşamı totalde ilk 5 program sıralamasında zirve belli oldu. Dün akşamın merakla araştırılan reyting sıralamasında Show TV’nin sevilen dizisi Çukur ilk sıraya yerleşirken TRT ekranlarının tarihe ışık tutan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu ikinci sırada yer aldı. FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma üçüncü sırada yer bulurken Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber dördüncü ve Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisi beşinci sırada kendine yer buldu.


26 Ekim 2020 AB İlk 5 Program

Dün akşamın reyting sıralamasında AB’de ilk 5 sıralamasında zirveye yerleşen dizi TRT ekranlarının iddialı dizi Uyanış Büyük Selçuklu oldu. TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye AB’de ikinci sırada yer alırken Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber üçüncü sırada kendine yer buldu. Dün akşam 100. bölümüyle ekrana gelen Çukur dizisi dördüncü sırada yer alırken Sefirin Kızı ise beşinci sıraya yerleşti. 


Çukur’un İddiası Devam Ediyor

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, dün akşam 100. bölümüyle ekrana geldi. Uzun bir sezondur ekranlardaki yerini koruyan dizinin iddiası da ilk günkü gibi devam ediyor. Reyting sıralamasında zirvedeki yerini zaman zaman kaptırsa da rakiplerini geride bırakmayı her zaman başaran sevilen dizi Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. 
 

çukur uyanış büyük selçuklu reyting