25 yıllık doktor evinde ölü bulundu! Esrarengiz olayda şırınga detayı

TAKİP ET

Kocaeli'nde görevli olan genel cerrah Necati Tan, İstanbul'daki evinde ölü olarak bulundu. Tan'a ulaşamayan eşi, eve girince kocasının cansız bedenini yatak odasında buldu. Olay yerinde incelemelerde bulunan sağlık ekipler, ilk müdahaleyi bulunmasına rağmen Tan'ı kurtaramadı. Genel cerrahın baş ucunda yer alan esrarengiz şırınga ise polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. Ölümü şüpheli olan Tan'ın kesin ölüm sebebi otopsinin ardından kesinleşecek. 

Genel cerrah Necati Tan, kendisi gibi doktor olan eşi tarafından İstanbul’daki evlerinde ölü bulundu. Yanı başında ise bir şırınga bulundu.  

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU 

25 yıllık doktor olarak görev alan ve binlerce hastayı iyileştiren genel cerrah Necati Tan, evinde ölü bulundu. 55 yaşındaki Dr. Necati Tan, genel cerrah olarak Kocaeli devlet hastanesinde görev almaktaydı. İddialara göre geçtiğimiz gün eşi telefon ile aradı fakat kocasına ulaşamadı. İstanbul Ataşehir'deki evlerine gelen Tan'ın eşi kocasının cansız bedeni ile karşılaştı. Tan'ın yatak odasında bulan eşi olayı polise ihbar etti. Sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen Tan kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tan'ın yanında ise esrarengiz bir şırınga bulundu. 

'ŞIRINGA' DETAYI 

Show Haber'in yapmış olduğu habere göre olaya bakan polis ekipleri ve savcı, Tan'ın cansız bedeni üzerinde yaptığı incelemede, ölümü şüpheli bularak otopsi yapılması için morga sevk edildi. Ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından ortaya çıkacak. Tan’ın yanında yer alan şırınganın Tan'ın ölümüyle ilgisi olup olmadığını ise yapılan araştırma ile belirlenecek. 

kocaeli İstanbul doktor