24 Haziran Öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e Tehdit Gibi Mesaj, Evinin Tam Karşısına Bu Yazı Yazıldı!

TAKİP ET

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde İYİ Parti'den Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener'in evinin tam karşısındaki duvarına, 'Her an her şey olabilir.' yazısı yazıldı.

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde İYİ Parti’den Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener’in evinin tam karşısındaki duvarına, ‘Her an her şey olabilir.’ yazısı yazıldı. 

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener seçim maratonuna devam ederken Üsküdar’da yer alan evinin karşısındaki duvarına yazılan yazı akıllarda soru işaretleri bıraktı. Akşener’in evinin karşısındaki duvara yazılan, ‘Her an her şey olabilir.’ yazısı sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

‘HER AN HER ŞEY OLABİLİR’

Akşener’in Üsküdar’da bulunan evinin tam karşısında bulunan duvar üzerine yazılmış olan bu yazı akılları karıştırdı. 100 bin imza kampanyasına Üsküdar’da başlayan Akşener’in aynı zamanda muhalefet partileriyle ittifak çalışmaları da devam ederken yazılan bu yazı hem İYİ Parti’nin hem de sosyal medyanın gündemine oturdu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderisinde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin karşı cephesindeki duvar üzerindeki yazıyı paylaşarak, ‘Sayın Meral Akşener’in evinde helikopter indirecek pist olmayınca, karşı duvarına yazı yazmışlar. Korkmuyoruz. Siz korkun.’ notunu bıraktı. Yazıyı kim veya kimlerin yazdığına dair bir bilgi alınmazken Akşener’in evinin çevresinde yer alan güvenlik kameralarının inceleneceği ve söz konusu yazıyı yazanların bulunması için çalışma gerçekleştirileceği bilgisine ulaşıldı.

 

İYİ Parti Meral Akşener Seçim Tehdit Duvar Yazı Her an her şey olabilir İttifak