22 yaşındaki genç kız, iş kazasında hayatını kaybetti

TAKİP ET

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan bir fabrikada yaşanan iş kazasında ağır yaralanarak hastaneye sevk edilen 22 yaşındaki genç kız, 3 günlük yaşam mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi.

21 Mart Salı tarihinde Ege Serbest Bölge'de yer alan bir gıda fabrikasında yaşanan olayda fabrikada işçi olarak çalışmakta olan 22 yaşındaki Aleyna Özsakız, elek kontrolü yaptığı sırada 3. kattan aşağıya düştü.

YARALANAN GENÇ KIZ HASTANAYE KALDIRILDI

Olayın görgü tanıklarının ihbarının ardından iş yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Ağır yaralanan Özsakız, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

3 GÜNÜN ARDINDAN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hastanede tedavi altına alınan ve durumunun ağır olduğu ifade edilen genç kız, 3 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Aleyna Özsakız'ın ölümü ailesini yasa boğarken, cenaze yapılan incelemeden sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Talihsiz genç kızın organlarının ailesi tarafından bağışlandığı da ifade edilirken cenaze yarın İzmir'in Buca ilçesinden yapılacak. Ayrıca olay hakkında başlatılan soruşturma halen devam ediyor.

 

İş kazası İzmir