22 Aralık Salı dizi reytingleri

TAKİP ET

Salı akşamının birbirinden iddialı ve seyirciyi ekrana kilitleyen sevilen dizileri dün akşam yine ekranda fırtına gibi esti.

Salı akşamının birbirinden iddialı ve seyirciyi ekrana kilitleyen sevilen dizileri dün akşam yine ekranda fırtına gibi esti. Masumlar Apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Baraj gibi yapımlar arasından reytinglerde birinciliğin sahibi olan program belli oldu. Peki, dün akşamın birincisi hangi yapım oldu? İşte tüm detaylar…

22 Aralık Salı Total İlk 5 Program

22 Aralık Salı akşamının total reyting sonuçları açıklandı. TRT ekranlarının muhteşem yapımı Masumlar Apartmanı dün akşam yine reytingleri salladı. Sevilen dizi total kategorisinde ilk sıraya yerleşirken onu ikinci sırada ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi takip etti. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber üçüncü sırada yer alırken Esra Erol’da dördüncü ve Masumlar Apartmanı dizisinin özet bölümü beşinci sıranın sahibi oldu.


22 Aralık Salı AB İlk 5 Program

Dün akşam ekrana gelen yapımlar arasından AB kategorisinde ilk 5’e yerleşen programlar belli oldu. TRT ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı bu kategoride de birinciliği kimseye kaptırmadı ve zirvedeki yerini korudu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ikinci sırada yer alırken Masumlar Apartmanı’nın özet bölümü ise üçüncü sırada yerini aldı. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber dördüncü ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi beşinci sırada kendine yer buldu.
 

dizi reyting 22 aralık masumlar apartmanı