21 Yıl Sonra Öğrendiği Gerçekle Şok Oldu

TAKİP ET

21 yıllık eşi İlkay Y. (37), kendisini terk ettiğinden dolayı boşanma davası açan Necdet Ç. (45) öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşadı.

21 yıllık eşi İlkay Y. (37), kendisini terk ettiğinden dolayı boşanma davası açan Necdet Ç. (45) öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşadı. Aile Mahkemesinden çocuklarının velayetini talep eden Necdet Ç., üç çocuğununda öz babası olmadığını öğrenince şoka girdi. Eşiyle boşanan Necdet Ç., eşine 510 bin TL maddi-manevi tazminat davası açtı.

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde ikamet eden ve pastacılık işiyle uğraşan Necdet Ç., 21 yıl evvel İlkay Y. İle hayatını birleştirdi. 21 yıllık evliliklerinde şu anki yaşları 20, 11 ve 10 olan üç çocuk sahibi oldular. Ancak İlkay Y., iki yıl evvel evi terk etti. Necdet Ç., eşinin eve dönemsi için elinden geleni yaptıysa da eşi rıza göstermeyince boşanma davası açtı. Necdet Ç., dava sürdüğü esnada çocuklarının velayetini talep etti. Bu talebe sinirlenen İlkay Y., ‘Çocukların velayetini neden talep ettin? Çocukların babası sen değilsin ki’ şeklinde eşine karşılık verdi. Necdet Ç., ilk önce eşinin çocukların velayetini vermemek için böyle bir şey söylediğini düşündü. Bu olaylar devam ettiği esnada boşanma davası sonuçlandı. Çiftin boşanmasına karar veren Aile Mahkemesi, çocukların velayetini anneye verirken, yaşları küçük iki çocuğa da Necdet Ç.’nin 600 lira nafaka vermesine karar verdi.  

DNA Talep Etti

Eşinden boşanan Necdet Ç., eşinin sözlerini gerekçe göstererek çocuklarına soy bağının reddi davası açarak DNA talep etti. 3 çocuk ve Necdet Ç., mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumuna gönderildi. DNA raporuna göre 3 çocuğunda babası Necdet Ç., değildi. DNA raporunun ardından Necdet Ç, eşine yönelik 500 bin lira manevi, 10 bin lirada madi tazminat davası açtı.

Evin tapusunu da eşinden talep eden Necdet Ç., çocuklarının şu anda hangi soyadı taşıdıklarını bilmediğini söyleyerek eşinin ise Allah’ından bulmasını istediğini belirtti.

Kağıthane Aile Mahkemesi DNA tazminat