21 Şubat Deprem Olacak Mı? Yarın 21 Şubat'ta Deprem Nerede Olacak?

TAKİP ET

21 Şubat'ta deprem olacak mı? Şu anda birçok kişi internet üzerinde Bu sorunun yanıtını arıyor. Peki, 21 Şubat'ta deprem nerede olacak? Kendini yeni nesil deprem uzmanı olarak tanıtan Frank Hoogerbeets'in 21 Şubat deprem, Mega deprem gibi açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Hoogerbeets'in tahminleri arasında Türkiye'de vardı.

Kendinin ne yeni nesil deprem uzmanı olarak tanıtan Hoogerbeets'in Açıklamaları herkesi korkuttu. Türkiye'nin aktif deprem kuşağı içerisinde bulunduğunu söyleyenHoogerbeets'in 21 Şubat'ta deprem olacağını ve depreminde şiddetinin 8 şiddetinde olacağını iddia etti. Peki, 21 Şubat'ta gerçekten deprem olacak mı? 21 Şubat deprem nerede olacak?
Türkiye için akıl almaz Mega deprem iddiası! Bugün 21 Şubat deprem olacak mı? Türkiye ile ilgili şok eden deprem iddiaları kendinin yeni nesil deprem uzmanı olarak tanıtan Frank Hoogerbeets’ten geldi. Deprem uzmanı 21 Şubat Yani bugün 8 şiddetinde Türkiye'de deprem meydana geleceğini öne sürdü.

Bu açıklamaların ardından bu akşam Çanakkale'de deprem olması vatandaşları korkuttu. Çanakkale'de bu akşam 5.4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. 45 saniye süren deprem nedeniyle büyük panik yaşayan vatandaşlar sokaklara döküldü. Ancak Türkiye'de bulunan deprem uzmanlarını 8 şiddetinde bir depremin ne zaman olacağını tahmin etmeniz zor olduğunu söylüyor. Yani yeni nesil deprem uzmanının açıklamaları Gerçeği çok da yansıtmıyor.

 

21 Şubat Deprem 21 Şubat’ta Deprem Nerede Olacak son dakika mega deprem 21 şubat 2019 deprem 21 şubat mega deprem