21 Ocak 2021 Gelinim Mutfakta puan tablosu! Bugünün birincisi belli oldu

TAKİP ET

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında Seda Sayan'ın enerji dolu sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finaline sadece bir gün kala yine muhteşem bir rekabet evlerinize konuk oldu.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında Seda Sayan'ın enerji dolu sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün haftanın finaline sadece bir gün kala yine muhteşem bir rekabet evlerinize konuk oldu. En lezzetli menüyü çıkararak en yüksek puanları toplamak isteyen birbirinden iddialı yarışmacılar yine tüm hünerlerini knuşturdu. Peki, 21 Ocak 2021 Perşembe gününün puan tablosu nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 21 Ocak 2021 Perşembe gününün birincisi kim ? Çeyrek altın kime gitti? İşte tüm detaylar...

Geliniö Mutfakta 21 Ocak 2021 Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta'da bugün yine 4 yarışmacı arasında kıyasıya bir rekabet ve lezzet yarışı vardı. El lezzetlerini konuşturan yarışmacıların merakla beklenen günlük puan tablosu açıklandı. Gelinim Mutfakta yarışmacılarının bugünkü puanlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Zeynep- 20

Gizem- 9

Aysun- 12

Sibel- 16



Gelinim Mutfakta 21 Ocak 2021 Birinci Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta'da haftanın finaline sadece bir gün kala gün birinciliğini ve çeyrek altını kazanan yarışmacı puan tablosunun açıklanmasıyla belli oldu. Bugün rakiplerine göre en yüksek puanı alan Zeynep, toplamda aldığı 20 puanla günün birincisi oldu. Yarışmanın iddialı isimleri arasında olan Gizem ise aldığı toplam 9 puanla günü sonuncu sırada tamamladı. Gelinim Mutfakta'da yarın haftanın finali heyecanı yaşanacak. Yarışmacıların yarın da dahil olmak üzere tüm hafta boyunca aldıkları puanlar toplanacak ve en yüksek puanı toplayan yarışmacı haftanın birincisi olarak 5 adet bileziği de almaya hak kazanacak. En düşük puanı toplayan yarışmacı ise programa veda edecek.

gelinim mutfakta ocak puan çeyrek seda sayan