2017 Ramazan Bayramı Ne Zaman? Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

TAKİP ET

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte herkes tarafından merak edilen konu Ramazan Bayramı'nın ne zaman olacağı oldu. Özelliklede Ramazan ayının ortalarına gelindiğinde bu soru daha yoğun bir şekilde merak edilmeye başlandı. Öte yandan çalışan kişiler Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağını da merak ediyor. Peki 2017 Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapılacak?

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte herkes tarafından merak edilen konu Ramazan Bayramı’nın ne zaman olacağı oldu. Özelliklede Ramazan ayının ortalarına gelindiğinde bu soru daha yoğun bir şekilde merak edilmeye başlandı. Öte yandan çalışan kişiler Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağını da merak ediyor. Peki 2017 Ramazan Bayramı hangi güne denk geliyor? Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapılacak?

İslam dünyasının önemli ve mübarek ayı olan Ramazan’ın başlamasıyla birlikte herkes Ramazan Bayramı’nın hangi güne denk geldiğini ve ne zaman kutlanacağını merak etmeye başladı. Ramazan ayının yarısına gelindiği şu günlerde herkes Ramazan Bayramı’nın ne zaman olacağını ve kaç gün tatil yapılacağını merak etmeye başladı. 30 gün boyunca süren Ramazan ayı hangi tarihte sonlanacak? Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN VE TATİL KAÇ GÜN?

Herkes tarafından merak edilen Ramazan Bayramı tarihini sizler için araştırdık. Ramazan Bayramı’nın 1. günü 25 Haziran Pazar günü başlıyor. 30 gün süren Ramazan ayı 24 Haziran Cumartesi günü son bulacak. 24 Haziran 2017 Cumartesi günü arefe olacak. 25 Haziran 2017 Pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı 27 Haziran Salı günü bitecek. Diğer senelerde olduğu gibi bu sene Ramazan Bayramında uzun bir tatil olmayacak. Bayramın hafta sonuna denk gelmesinden dolayı çalışanların uzun tatil hayalleri gerçek olmayacak. Henüz bayram tatilinin hafta sonu ile birleştirilerek uzatılabilmesi ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. 

 

ramazan bayramı bayram ne zaman bayram tatili tatil kaç gün ramazan bayram şeker bayramı 2017 ramazan bayramı