2017 Kurban Bayramı Hangi Güne Denk Geliyor! Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

TAKİP ET

Müslüman Alemi bugün itibari ile Ramazan Bayramı'nı geri bıraktı. Ramazan Bayramı'nın sonlanması ile Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Herkes 2017 Kurban Bayramı'nın hangi aya denk geleceğini merak ediyor. 2017 Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Kurban Bayramında tatil kaç gün olacak?

Müslüman Alemi bugün itibari ile Ramazan Bayramı’nı geri bıraktı. Ramazan Bayramı’nın sonlanması ile Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Herkes 2017 Kurban Bayramı’nın hangi aya denk geleceğini merak ediyor. 2017 Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Kurban Bayramında tatil kaç gün olacak?

Ramazan Bayramı’nın bitmesiyle herkes Kurban Bayramı’nın hangi güne denk geldiğini merak etmeye başladı. Yılın ilk dini bayramı geride kalırken ikinci dini bayram için geri sayım başladı. Kurban Bayramı’nın hangi güne denk geleceğini merak eden vatandaşlar tatilin kaç gün olacağı konusunda da oldukça merak içerisinde. İşte 2017 Kurban Bayramı ile ilgili tüm detaylar.

2017 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Müslüman Aleminin ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı her sene biraz daha gerileyerek yaz aylarına doğru gelmeye başladı. Bu sene Kurban Bayramı için 31 Ağustos Perşembe günü Arife günü olarak kabul edilecek. Kurban Bayramı ise 01-04 Eylül arası gerçekleştirilecek. Bu durumda Kurban Bayramı Arife günü de dahil olduğunda 31 Ağustos 2017 Perşembe günü başlayarak 04 Eylül Perşembe günü sonlanacak. 

ARİFE GÜNÜ TATİL TAM GÜN MÜ?

Bayramın gelmesiyle özelliklede tatil merkezleri tatil uzatma veya tatil birleştirme haberlerini merak içinde bekliyor. Fakat 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın resmi tatil olması 31 Ağustos Arife gününün tam gün tatil olması konusunu gündeme getirdi. Bu gündem konusu değerlendirilip kabul edilirse Kurban Bayramı tatili 6 güne çıkabilir.

 

2017 kurban bayramı ne zaman kurban bayramı kurban bayramı tatili tatil kaç gün olacak