20 Yaşındaki Kız Taksiciyi Silah Zoru ile Kaçırmaktan Tutuklandı

TAKİP ET

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimagosa kentinde 20 yaşındaki Selin Afra G. Para konusunda anlaşmazlık yaşadığı taksi sürücüsü Halil Turan'ı 3 kişiye kaçırttı. Şüphelilerden biri taksiye Müşteri gibi binerken, diğer şüphelilerin şey oldu aracı durdurdu. Taksi sürücüsünü araçtan indiren şüpheliler, yüzünü de asfalta sürtüp, "Selin'in sana selamı var" dedikten sonra kaçtı. Olayın ardından Selin Afra G., tutuklanırken, 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Gazimagosa kentinde 20 yaşındaki Selin Afra G. Para konusunda anlaşmazlık yaşadığı taksi sürücüsü Halil Turan’ı 3 kişiye kaçırttı. Şüphelilerden biri taksiye Müşteri gibi binerken,  diğer şüphelilerin şey oldu aracı durdurdu. Taksi sürücüsünü araçtan indiren şüpheliler, yüzünü de asfalta sürtüp, "Selin'in sana selamı var" dedikten sonra kaçtı. Olayın ardından Selin Afra G., tutuklanırken, 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimagosa kentinde 6 ağustos günü meydana gelen olayda,  20 yaşındaki Selin Afra G. para konusunda anlaşmazlık yaşadığı taksici Halil Turan'ı 3 kişiden kaçırıp tehdit etmelerini istedi. Bunun üzerine 3 kişiden biri Halil Turan'ı Müşteri gibi çağırarak taksiye bindi.  Turan şüpheli tarafından Dörtyola götürüldü. 

“SELİN’İN SANA SELAMI VAR”
Başka bir araçtan İnEn kişiler tarafından araç burada durduruldu. Turan'ın başına tabanca dayayan şüpheliler başını da asfalta sürdü.  Ayrıca Turan başına silahın kabzası ile vurulması sonucu yere düştü. Süper daha sonra taksi sürücüsüne  “Selin'in sana selamı var” diyerek olay yerinden kaçtı. Halil Turan yerden güçlükle kalkarken polise gidip başından geçenleri anlatarak şikayetçi oldu. Polis ekipleri taksi sürücüsünün şikayeti ÜZERİNE Selin Afra G.’yi gözaltına aldı. Genç kız sevk edildiği mahkeme tarafından azmettirmek tutuklu. Polis ekipleri şimdi taksi sürücüsünü tehdit edip yaraladıktan sonra kaçan üç kişiyi arıyor.

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimagusa tehdit taksi sürücüsü son dakika