20 Ekim Salı dizi reytingleri

TAKİP ET

Tüm hafta boyunca yayınlanan ve TV severler tarafından yakından takip edilen dizi ve programların reyting sonuçları da oldukça yakından takip ediliyor.

Tüm hafta boyunca yayınlanan ve TV severler tarafından yakından takip edilen dizi ve programların reyting sonuçları da oldukça yakından takip ediliyor. Dizi ve programlar arasındaki reyting mücadelesi devam ederken dün akşamın reyting sıralaması da en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki, 20 Ekim Salı akşamı reyting sıralamasında zirveye hangi program yerleşti? İşte detaylar…

20 Ekim 2020 Total Reyting Sonuçları

20 Ekim 2020 Salı akşamının sevilen dizileri dün akşam ekranlarda yerini aldı. Dün akşam ekrana gelen dizi ve programların ardından reyting sonuçları araştırılmaya başlandı. 20 Ekim 2020 total sıralamasında zirveye TRT ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yerleşti. İkinci sırada ise ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer aldı. Üçüncü sırada Masumlar Apartmanı dizisinin özet bölümü, dördüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer alırken beşinci sırada hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yerini aldı. 


20 Ekim 2020 AB Reyting Sonuçları

20 Ekim 2020 AB reyting sonuçlarında ise ilk sırada yine TRT ekranlarının iddialı dizisi Masumlar Apartmanı yer aldı. İkinci sıraya Masumlar Apartmanı dizisinin özet bölümü yerleşirken Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber üçüncü sırada kendisine yer buldu. AB reyting sonuçlarında dördüncü sıraya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerleşirken beşinci sırada ise TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yer aldı. 



 

dizi reytingleri masumlar apartmanı eşkıya dünyaya hükümdar olmaz