2 Kuzenin Öldüğü Kazada Ağır Yaralanan Arkadaşları Da Öldü

TAKİP ET

Antalya'da meydana gelen trajik bir kaza sonucunda düğünden dönen gençler arasında bulunan kuzenlerden Murat (22) ve Seyfettin Temirtaş (18) hayatlarını kaybetti. Kazada ağır yaralanan arkadaşları Hilmi Partal (18) ise sonrasında yaşamını yitirdi.

Kaza, Aksu ilçesi Fatih Mahallesi Antalya-Isparta kara yolu üzerinde dün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Murat Temirtaş'ın yönetimindeki 07 BKY 384 plakalı otomobil ile Ahmet Ç. yönetimindeki 07 NJP 88 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücü Temirtaş ile amcasının oğlu Seyfettin Temirtaş hayatını kaybetti, arkadaşları Hilmi Partal ise ağır yaralandı. Kazayı haber alan sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Partal, ambulansla hastaneye götürülürken, kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirlenen Ahmet Ç. ise gözaltına alındı.

Düğünden dönen ve bu trajik kaza sonucunda hayatını kaybeden iki kuzenin cenazeleri dün Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Ancak acı haber burada sona ermedi, çünkü yoğun bakımda tedavi gören Hilmi Partal da gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Partal'ın cenazesi, öğle vakti Manavgat ilçesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Bu üzücü kaza, aileleri ve çevresindekileri derin bir üzüntüye boğarken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın detayları daha fazla aydınlatılmaya çalışılıyor.

Antalya ölüm haberi trafik kazası