2 Kardeşin Esrarengiz Cinayeti! Kafaları Çekiçle Ezilmiş Cesetleri Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Sancaktepe'de 4 katlı olan bir binanın üçüncü katında 2 kardeşin kafalarına çekiçle vurulmuş ve bıçak darbeleri ile öldürülmüş cesedi bulundu. Polisin olayla ilgili bir kişiyi gözaltına alığı öğrenildi.

İstanbul Sancaktepe’de 4 katlı olan bir binanın üçüncü katında 2 kardeşin kafalarına çekiçle vurulmuş ve bıçak darbeleri ile öldürülmüş cesedi bulundu. Polisin olayla ilgili bir kişiyi gözaltına alığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Sancaktepe’de 4 katlı bir binanın üçüncü katında yaşandı. Evin içinde 2 erkek kardeşe ait cesetler bulunurken olay yerine gelen ekipleri soruşturma başlattı. Sabah saatlerinde bulunan cesetlerle ilgili alınan bilgilere göre, 4 katlı binanın üçüncü katında toplamda 6 kişinin yaşadığı eve polis ekiplerinin evde Barış K. ve Metin K. isimli iki kardeşin cesediyle karşılaştı. 

ÇEKİÇLE KAFALARI EZİLMİŞ

Aynı evde cesetleri bulunan iki kardeşin yapılan ilk incelemelerde çekiçle kafaları ezildiği ve bıçak darbeleri ile öldürüldükleri belirlendi. Aynı mahallede bulunan bir kahvehanede de yine bıçak ve çekiç darbeleri ile bir başka ismin yaralandığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde bulunan iki kardeşin cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderirken yaralandığı belirlenen Hüseyin Batmaz için olay yerine sağlık ekipleri çağırıldığı ve Batmaz’ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında Mehmet B. isimli bir şahıs olayla ilgisi olabileceği yönünde yakalanarak gözaltına alındı. Mehmet B.’nin ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmalarını geniş kapsamlı şekilde devam ettirdikleri de verilen bilgiler arasında yer aldı.

 

İstanbul İstanbul haberleri Sancaktepe Cesetleri bulunan 2 kardeş Nasıl öldürüldü Çekiç Bıçak Cinayet