1'i Ağır 8 Kişinin Yaralandığı İYİ Parti Saldırı Sonrası Meral Akşener'den İlk Açıklama!

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'da İYİ Parti standına düzenlenen silah ve bıçaklı saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Twitter hesabından açıklama yaparak, 'Hiçbir saldırı veya tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndürmeyecektir.' dedi.

İstanbul Bağcılar’da İYİ Parti standına düzenlenen silah ve bıçaklı saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Twitter hesabından açıklama yaparak, ‘Hiçbir saldırı veya tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndürmeyecektir.’ dedi.

İstanbul Bağcılar ilçesinde kurulan İYİ Parti standına düzenlenen silah ve bıçakların kullanıldığı saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, saldırının ardından ilk açıklamayı yaptı. 1 kişi ağır olmak üzere 8 kişinin yaralandığı saldırı sonrasında sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama yapan Akşener, ‘Hiçbir saldırı veya tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndüremeyecektir.’ dedi. 

YARALILARA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

İYİ Parti’den Cumhurbaşkanı adayı olan ve 100 bin imza toplayarak sözünde durduğunu belirten Meral Akşener, Mersin’de gerçekleştirdiği mitingde yaptığı açıklamalarda, Suriyeli konusuna değinmiş ve adaylıktaki iddiasını tekrar tekrar dile getirmişti. Bu mitingin sonrasında İstanbul Bağcılar’da kurulan İYİ Parti standına gerçekleştirilen saldırı herkesi korkuttu. 1’i ağır yaralı olmak üzere 8 kişinin yaralanarak hastanelere kaldırıldığı saldırı sonrasında Akşener’den ilk tepki sosyal medyadan geldi. Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Akşener paylaştığı gönderide, Hiçbir saldırı veya tehdit bizi çıktığımız iyilik yolundan döndüremeyecektir. Türkiye’nin ihtiyacı olan iyiliği ve sağduyuyu sabırla inşa edeceğiz. Menfur saldırıda yaralanan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’ ifadelerinde bulundu.

YARALILAR CAMİYE SIĞINMIŞTI

Gerçekleştirilen saldırı sonrası yaralılar Bağcılar Merkez Camii’ne sığınmış ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri Camide yapılmıştı. Cami’den çıkarılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Meral Akşener Saldırı İYİ Parti Stand Twitter Açıklama