19 yıllık sır cinayet çözüldü! Anne ve babası kendi bebeklerini öldürüp gömmüş

TAKİP ET

Adıyaman'da 19 yıl önce doğan bir bebeğin, öz anne ve babası tarafından öldürüldüğü senelerin ardından ortaya çıktı. Bebeğin gayrimeşru olduğu ve aile baskısı nedeniyle öldürülerek gömüldüğü tespit edildi. Olay hakkında 8 kişi gözaltına alınırken, bebeğin anne ve babasının itiraf etmediği fakat, çiftin yakınlarının ise cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.

Öğrenilen bilgilere göre, akraba olan 19 yıl önce sevgili olan Z.Ö. ile A.Ö.'nün gayrimeşru şekilde bebekleri dünyaya geldi. Özel bir hastanede doğumu yapılan kız bebeğin nüfus kaydı yapılmadı. Hastaneden çıkıktan sonra bebekten hiç haber alınamadı. Bebeğin aile baskısı nedeniyle anne ve babası tarafından öldürülerek toprağa gömüldüğü tespit edildi.

19 YIL GİZLEMİŞLER

Z.Ö. ile A.Ö. ardından evlenerek 3 çocuk sahibi oldu. Yaklaşık 19 yıl boyunca toprak altında kalan cinayet, bir kişinin Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne ihbarda bulunması ile gün yüzüne çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 3 aylık çalışmasının ardından Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığın tarafından açılan soruşturma çerçevesinde polisler, bebeğin anne ve babasını tespit ederek, A.Ö., F.Ö., A.Ö., H.Ö., H.Ö. ve Y.Ö., olmak üzere 8 kişiyi gözaltına aldı.

İTİRAF ETTİLER

Cinayet Büro Amirliği’nce emniyette sorguları yapılan Z.Ö. ve babası A.Ö.'nün sessiz kalırken, çiftin yakınlarının ise cinayeti itiraf ettiler.

 

Adıyaman bebek cinayet