18 Yaşındaki Genç Kız'ı 'Hayır' Dediği İçin Pompalı Tüfekle Vurdu!

TAKİP ET

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde yaşamını sürdüren 18 yaşındaki İpek pompalı tüfeğin kurbanı oldu. Evinin balkonunda otururken 25 yaşında olan Emrah P.'nin otomatik av tüfeği ile ateş etmesi sonucunda 18 yaşındaki İpek Kovan başından ve göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Kardeşi 14 yaşındaki Hasan Can Kovan ise hafif yaralı şekilde kurtuldu.

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde yaşamını sürdüren 18 yaşındaki İpek pompalı tüfeğin kurbanı oldu. Evinin balkonunda otururken 25 yaşında olan Emrah P.’nin otomatik av tüfeği ile ateş etmesi sonucunda 18 yaşındaki İpek Kovan başından ve göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Kardeşi 14 yaşındaki Hasan Can Kovan ise hafif yaralı şekilde kurtuldu.

Muğla Köyceğiz’de dün saat 18.00 sularında yaşanan olay Köyceğiz’in kırsal Pınarköy Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre Emrah P. İpek Kovan’a arkadaşlık teklifi yapmış ve iddiaya göre İpek Kovan bu teklifi kabul etmemişti. Bunun üzerine Emrah P. evinin balkonunda oturmakta olan İpek Kovan’a otomatik pompalı tüfek ile açtığı ateş sonrasında genç kızın başından ve göğsünden vurularak ölmesine neden oldu. Açılan 8 el ateş sonrasında genç kız ölürken yanında bulunan kardeşi Hasan Can Kovan ise saçmaların isabet etmesi ile yaralandı. 

Yaşanan saldırının ardından Emrah P. kaçarken silah sesinin üzerine gelen komşular evinin içinde olan İpek ve kardeşini kanlar içinde buldular. Komşuların yaptığı ihbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma geldi. Eve gelen sağlık ekipleri 18 yaşındaki İpek Kovan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği kardeşi Hasan Can Kovan’ın yaralı olarak ambulansla Ortaca Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay esnasında Hasan Can Kovan’ın başına isabet etmiş olan 4 saçma yapılan müdahale sonucunda çıkarıldı. 18 yaşındaki İpek Kovan’ın cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrasında otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kaçan Emrah P.’nin yakalanması için jandarma tarafından arama başlatıldı.

 

ipek kovan pompalı tüfekle vuruldu muğla hayatını kaybetti hayır dediği için vuruldu