18 Ekim dizi reytingleri 

TAKİP ET

TV'nin en çok izlenen dizileri ve izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışma programları yeni sezonda da iddialı bir şekilde yol almaya devam ederken bu programların ekrandaki ömrünün uzun olabilmesi için reytinglerde kıyasıya bir mücadele vermesi gerekiyor.

TV'nin en çok izlenen dizileri ve izleyiciyi ekrana kilitleyen yarışma programları yeni sezonda da iddialı bir şekilde yol almaya devam ederken bu programların ekrandaki ömrünün uzun olabilmesi için reytinglerde kıyasıya bir mücadele vermesi gerekiyor. Hafta içi ve hafta sonu yayınlanan birçok dizi ve program reyting mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Peki, 18 Ekim 2020 Pazar akşamı reyting sıralamasında hangi program birinci oldu? İşte 18 Ekim dizi reytingleri ile ilgili detaylar…

18 Ekim 2020 Total Sıralaması

18 Ekim 2020 Pazar akşamı reyting sıralamasında totalde ilk 5’te yer alan dizi ve programlar merakla araştırılıyor. Dün akşamın reyting birincisi totalde MasterChef Türkiye olurken ikinci sırada Show TV’nin sevilen dizisi Ramo yer aldı. Üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber yer alırken dördüncü sıraya Menajerimi Ara ve beşinci sıraya Show Ana Haber yerleşti.


18 Ekim 2020 AB Sıralaması

Dün akşamın reyting sıralamasında AB’de ise zirvede yine TV8’in başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye yer aldı. İkinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber yer alırken üçüncü sırada Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi yerini aldı. Arıza dizisi AB sıralamasında dördüncü sırada kendisine yer bulurken MasterChef Türkiye’nin özet bölümü beşinci sırayı kaptı. 

MasterChef’e Yoğun ilgi

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu izleyici tarafından bir hayli ilgi gördü. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in jüri üyeliğinde bulunduğu yarışmada kırmızı ve mavi takımdan oluşan yarışmacılar el lezzetlerini konuşturuyor ve yarışmada kalabilmek için kendilerine verilen menüleri en iyi şekilde sunmaya çalışıyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği MasterChef Türkiye’de yarışmaya en son veda eden isim Didem olmuştu. 


 

reyting dizi masterchef türkiye