17 yaşındaki Yasemin'e tekme atarak, asansör boşluğuna düşürerek öldürmüş

TAKİP ET

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, koruma altında olduğu yurttan izinli çıkan ve dönmediği belirlenen Yasemin Cemre İçlikan (17), inşaatın içi su dolu asansör boşluğunda ölü bulundu. Yaşanan trajik olayın ardından genç kızın erkek arkadaşı Bedirhan G. (17) tutuklandı. Olayın arka planında, kavga ve genç kızın karmaşık geçmişi olduğu ortaya çıktı.

Olayın detaylarına göre, Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümüyle ilgili kız arkadaşı Bedirhan G.'nin ifadesi oldukça çarpıcı. İfadelerine göre, Bedirhan G. genç kıza, olay günü kuzeni E.C. ile birlikte olmayı teklif etti. Ancak Yasemin ve kuzeni bu teklife karşı çıkarak tepki gösterdi. Aralarındaki anlaşmazlık kavgaya dönüştü.

Kötü Geçmiş ve Evlatlık Hikayesi

Yasemin Cemre İçlikan'ın hayatı, karmaşık bir evlatlık hikayesiyle daha da derinleşiyor. Yasemin, 2 yaşındayken evlat edinildi. Eskişehir'de yaşayan R.B.- M.N.İ. çifti, çocukları olmadığı için Yasemin'i evlatlık edindi. Yasemin, evlatlık olduğunu 8 yaşında öğrendi ve bu durum onun ruhsal dengesini etkiledi. 12 yaşına geldiğinde ise evden kaçmaya başladı ve Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yurda yerleştirildi. Uyuşturucu kullanımı iddiaları nedeniyle yüksek güvenlikli yurda alındı.

Olayın Gelişimi

27 Ağustos'ta atıl bir inşaatın asansör boşluğunda hareketsiz yatan bir kadının bulunması üzerine yetkililer seferber oldu. Asansör boşluğundaki su, ekipler tarafından vidanjör yardımıyla boşaltıldı ve cesedin Yasemin Cemre İçlikan'a ait olduğu tespit edildi. Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümü, adli tıp incelemesinin ardından toprağa verildi.

Tutuklanan Erkek Arkadaş

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, genç kızın erkek arkadaşı Bedirhan G. ile kuzenleri K.D. ve E.C.'yi gözaltına aldı. Bedirhan G. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın perde arkasında yatan karmaşık ilişkiler ve genç kızın geçmişi, trajik ölüm olayını daha da çetrefilli hale getiriyor.

Bursa ölüm haberi cinayet