17 Yaşındaki Genç Cinnet Getirdi! Anne ve Babasına Uykuda Kurşun Yağdırıp İntihar Etti

TAKİP ET

Aydın'da 17 yaşında olan bir genç, anne ve babasını uykuda öldürdükten hemen sonra kendi canına kıydı.

Aydın’da 17 yaşında olan bir genç, anne ve babasını uykuda öldürdükten hemen sonra kendi canına kıydı. 

Olay, Aydın’da 4 katlı bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Fatih Mahallesi’nde anne ve babasıyla yaşayan 17 yaşındaki Mert Ali Doğru’nun uykudaki anne ve babasını silahla öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği öğrenildi. 

APARTMANIN ÖNÜNDE KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Apartmandan gelen silah sesleri üzerine polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri 17 yaşındaki Mert Ali Doğru’yu apartmanın önünde kanlar içinde yaralı halde buldu. Olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı gencin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

EVDE ANNE VE BABANIN CESEDİ BULUNDU

Olay yerini incelemek üzere eve giren ekipler 42 yaşındaki anne Suna Doğru ve 47 yaşındaki baba Adem Doğru’nun cesediyle karşılaştı. Yaralı olan çift ambulansla hastaneye kaldırılsa da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

ANNE VE BABASI UYURKEN KURŞUN YAĞDIRMIŞ

Anne ve babası uyurken elindeki silahla kurşun yağdıran Mert Ali Doğru’nun daha sonra kendi kafasına ateş ettiği belirlendi. Yaşanan olayın şokunda olan komşuları ise Adem ve Suna Doğru çifti arasında geçimsizlik olduğunu ve Suna Doğru’nun eşinden boşanmak istediğini ancak Adem Doğru’nun bunu kabul etmediği belirtildi. 17 yaşında cinnet getirerek önce anne ve babasını daha sonrada kendisini öldüren Mert Ali Doğru’nun aile içi problemlerden etkilenmiş olabileceği düşünülüyor.

 

Aydın 17 Yaşındaki genç Cinnet Anne Baba İntihar Silah