17 Yaşındaki Çocuk Ortalığı Birbirine Kattı!

TAKİP ET

Marmaris'te polis ve jandarmanın dur ihtarına uymayarak kaçan, toprak yolda 'drift' yapıp, 2 motosikletlinin kaza yapmasına neden olan, toz çıkararak kendisini takip eden polislerden kurtulmak isterken de ağaca çarpan otomobil sürücüsü B.Ö. (17) kovalamaca sonucunda yakalandı.

Köyceğiz ilçesinde evlerinin önünden ağabeyine ait 48 L 4779 plakalı LPG'li otomobili iddiaya göre habersiz bir şekilde alan B.Ö. arkadaşı A.İ.K. ile birlikte Marmaris'e hareket etti. B.Ö., İlçeye 23 kilometre uzaklıktaki Çetibeli jandarma kontrol noktasına geldiğinde 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı. Bu sırada trafiği tehlikeye düşüren B.Ö. hakkında 155 Polis İhbar Hattı'na da çok sayıda şikayet yapıldı. Bu sırada jandarma ekipleri de elsiz anonslarıyla bölgedeki ekipleri uyararak Marmaris polisine bilgi verdi. 

POLİSİN DUR İHTARINA DA UYMADI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı durdurmak için Marmaris'e tek girişi olan Ulusal Egemenlik Caddesi üzerine tedbir aldı. Fakat 17 yaşındaki çocuk burada da dur ihtarına uymayarak kaçmaya devam etti. Beldibi Mahallesi'ne kaçan B.Ö., polisin peşine düşmesi üzerine 2 motosiklet sürücüsünün maddi hasarlı kaza yapmasına neden oldu. 

DRİFT YAPTI

Daha sonra Gökbel mevkisindeki orman yoluna sapan B.Ö.,  bu defa da toprak yolda 'drift' yapıp, toz çıkararak, kendisini takip eden polislerden kurtulmaya çalıştı. Bu sırada ağaca çarpan B.Ö. arkadaşı ile birlikte araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Bu sırada yakalanan genç polis tarafından gözaltına alınırken otomobil çekici ile otoparka götürüldü. B.Ö.'ye 'ehliyetsiz araç kullanmak' ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçlarından toplam 2 bin 850 liralık para cezası kesildiği ve arkadaşı ile birlikte emniyette işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 

marmaris 17 yaşındaki çocuk son dakika