16 yaşındaki sürücü, park halindeki iki otomobile çarptı: 1 ölü, 4 yaralı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında 16 yaşındaki sürücünün kontrolünde bulunan aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak park halindeki iki otomobile çarptı. Kazanın ardından yaralanan 5 kişi hastaneye sevk edilirken, yaralanan 17 yaşındaki genç sağlık çalışanlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Afyonkarahisar'ın merkez ilçesindeki İsmet İnönü Bulvarı’na yakın bir mevkide yaşanan trafik kazasında, 16 yaşındaki A.K. kontrolündeki araç kontrolden çıkarak, yol kenarında park halinde olan iki otomobile çarptı.

YOL ORTASINA SAVRULDU

Kazanın etkisi ile savrulan araç yol ortasında ancak durabildi. Kazadan sonra çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, 112 Acil servis, itfaiye ve AFAD ekipleri gönderildi.

5 KİŞİ YARALI ÇIKARILDI

Olay yerinde gelen kurtarma ekipleri otomobil içerisinde sıkışan sürücü A.K. ile M.K, M.C., İ.F.K. ile S.C.C.'yi yaralı halde çıkarmayı başardı. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından ambulanslar ile şehirdeki çeşitli hastanelere sevk edildi.

1 KİŞİ KURTARILAMADI

Yaralı halde otomobilden çıkarılan 17 yaşındaki S.C.C., sağlık çalışanlarının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazadan sonra polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Afyonkarahisar trafik kazası