16 Yaşındaki Genç Kızdan 2 Haftadır Haber Alınamıyor!

TAKİP ET

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde oturan 16 yaşındaki lise öğrencisi Döndü Kuzucu'dan iki haftadır haber alınamıyor. 2 hafta önce okuldan çıktıktan sonra evine dönemeyen Döndü Kuzucu'dan hala haber alınamıyor. Ailesi ise iki haftadır haber alamadıkları kızları hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi kızlarının hayatından endişe ediyor. Kayıp kızın annesi Esin Kuzucu, "Ben, 'Baban cumartesi seni almaya gelecek' dedim. Cumartesi babası gidecekti almaya. Cuma günü de kızım kayboldu. Önceki gün beni arayarak, 'Kurtarın beni' dedi ve telefonu kapattı. Kızımın bulunmasını istiyorum. Haber alamıyoruz. Görenler ne olur haber versin" ifadelerinde bulundu.

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde oturan 16 yaşındaki lise öğrencisi Döndü Kuzucu’dan iki haftadır haber alınamıyor. 2 hafta önce okuldan çıktıktan sonra evine dönemeyen Döndü Kuzucu’dan hala haber alınamıyor. Ailesi ise iki haftadır haber alamadıkları kızları hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Ailesi kızlarının hayatından endişe ediyor. Kayıp kızın annesi Esin Kuzucu, "Ben, 'Baban cumartesi seni almaya gelecek' dedim. Cumartesi babası gidecekti almaya. Cuma günü de kızım kayboldu. Önceki gün beni arayarak, 'Kurtarın beni' dedi ve telefonu kapattı. Kızımın bulunmasını istiyorum. Haber alamıyoruz. Görenler ne olur haber versin" ifadelerinde bulundu.

37 yaşında olan Ersun Kuzucu 35 yaşındaki eşi Esin Kuzucu ve küçük çocuğunu alarak iş nedeniyle Manisa’nın Soma İlçesine göç etti. Ailenin genç kızları 16 yaşındaki Döndü Kuzucu ise liseyi bitirmesi için Çaycuma İlçesi’nde dedesinin yanında kaldı. Çaycuma Çok Programlı Lisesi 1.’inci sınıf öğrencisi olan Döndü Kuzucu 29 Nisan’da gittiği okulundan geri eve dönmedi.

Döndü Kuzucu’nun eve dönmemesinin ardından ailesi Jandarma karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma kayıp başvurusundan sonra yaptığı açıklamada kızın İstanbul’a gittiği bilgisine ulaştı. Kızın İstanbul biletini aldığı iddia edilen amcaoğlu C.K’nın da ifadesi alındı. Ancak ifadesi alınan C.K kuzeninin nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

KIZIN ANNESİ AÇIKLAMA YAPTI

Kayıp kızın annesi Esin Kuzucu kızının okul eğitimi nedeniyle dedesinin yanında kaldığını belirterek şöyle konuştu:

"Biz eşimin işi dolayısıyla Soma'da kalıyoruz. O büyükbabasıyla kalıyor okulu nedeniyle. Okul bitince o da yanımıza gelecekti. Kaybolmadan 10 gün önce tartıştık. Farklı isimle sosyal medyada hesap açmış. Bu yüzden tartıştık. Ben, 'Baban cumartesi seni almaya gelecek' dedim. Cumartesi babası gidecekti almaya. Cuma günü de kızım kayboldu. Önceki gün beni arayarak, 'Kurtarın beni' dedi ve telefonu kapattı. Kızımın bulunmasını istiyorum. Haber alamıyoruz. Görenler ne olur haber versin." dedi.

 

kayıp döndü kuzucu 16 yaşındaki genç kız iki haftadır kayıp zonguldak