16 Yaşındaki Genç Kıza Toplu Tecavüz Dehşeti! Sevgilisi ve Yanındaki 4 Arkadaşı Önce Sarhoş Etti Sonra…

TAKİP ET

Avusturalya'da henüz 16 yaşında olan bir genç kız sevgilisi ve onun yanındaki 4 arkadaşının tecavüzüne uğradı. Saldırganların kıza önce uyuşturucu madde içirerek sarhoş edip daha sonra tecavüz ettikleri öğrenildi.

Avusturalya’da henüz 16 yaşında olan bir genç kız sevgilisi ve onun yanındaki 4 arkadaşının tecavüzüne uğradı. Saldırganların kıza önce uyuşturucu madde içirerek sarhoş edip daha sonra tecavüz ettikleri öğrenildi.

Avusturalya’da 16 yaşındaki bir genç kız dehşeti yaşadı. Sevgilisi ve yanındaki 4 arkadaşı tarafından uyuşturucu içirilerek sarhoş edilen genç kız 4 sapık tarafından tecavüze uğradı.

ÖNCE UYUŞTURU İÇİRDİLER SONRA TECAVÜZ ETTİLER

Yaşanan dehşet verici olayla ilgili alınan bilgilerde, 16 yaşında olan ve ismi açıklanmayan genç kız sevgilisi ve onun yanındaki 4 arkadaşı tarafından kendisine verilen uyuşturucu madde ile sarhoş olarak kendinden geçti. Uyuşturucu madde verdikten sonra sarhoş olan genç kızı taciz etmeye başlayan saldırganlar kızın çığlıklarına aldırış etmedi. 

İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA KAÇMAYA ÇALIŞTI

Kendisini sevgilisi ve arkadaşlarının elinden bir şekilde kurtaran genç kız çığlıklar içinde üzerindeki iç çamaşırları ile kaçmaya çalışsa da bunu başaramadı ve yakalandı. Genç kızı yakalayan şahıslar tecavüz etmeye devam etti. Tecavüzün ardından saldırganlardan birinin talihsiz kızı arabaya alarak Cairns şehrinin yakınlarında bir yerde arabadan attığı öğrenildi. 

OLAY MAHKEMEYE TAŞINDI

Talihsiz genç kız yaşadığı olaydan sonra şikayette bulunurken mahkeme karşısına çıkan sevgilinin avukatı ise hakime şahsın sarhoş olmasından dolayı bu eylemi gerçekleştirdiğini söylediği ve serbest bırakılmasını talep ettiği öğrenildi. Mahkeme avukattan gelen bu talebi reddederek davayı erteledi. 

 

Dünya haberleri Avusturya 16 yaşındaki genç kız Uyuşturucu içilerek tecavüze uğrayan kız 4 Kişi tecavüz Sarhoş