16 Ekim 2020 Doya Doya Moda'dan kim elendi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının severek izlenen moda yarışması Doya Doya Moda'da dün haftanın finali heyecanı ekrana damga vurdu. Yarışmacıların tüm hafta boyunca aldığı puanlar dünkü final bölümünde yarışmadaki kaderlerini belirledi.

TV8 ekranlarının severek izlenen moda yarışması Doya Doya Moda’da dün haftanın finali heyecanı ekrana damga vurdu. Yarışmacıların tüm hafta boyunca aldığı puanlar dünkü final bölümünde yarışmadaki kaderlerini belirledi. Büyük beden bayanların en şık olmak ve tarzını yansıtmak için verdiği mücadeleyi ekrana taşıyan Doya Doya Moda’da dün yine haftanın finali heyecanı yaşandı ve bir yarışmacı programa veda etti. Peki, 16 Ekim 2020 Cuma günü Doya Doya Moda’dan kim elendi? Yarışmaya hangi isim veda etti? İşte tüm detaylar…

Şıklık ve Tarz Yarışı Devam Ediyor

Büyük beden bayanların kendi vücut ölçülerine göre en şık kıyafeti seçerek kendilerine verilen konseptleri yerine getirdiği ve hafta içi her gün jüri üyelerinin karşısına çıkarak puan topladığı Doya Doya Moda’da bayanların şıklık ve tarz yarışı devam ediyor. Kendine güvenen ve en şık benim diyen bayanlar yarışmada kalmak ve tarzını herkese göstermek için büyük mücadele veriyor. Hafta içi jüri üyelerinden puanlarını alan yarışmacılar her Cuma günü haftanın finali bölümünde haftalık toplam puanlarına göre yarışmaya devam ediyor veya eleniyor. Tüm hafta boyunca en yüksek puanı alan yarışmacı haftanın birincisi olurken en düşük puanı alan yarışmacı hayallerine veda ediyor.


Doya Doya Moda16 Ekim 2020 Birincisi

Doya Doya Moda’nın dün yayınlanan haftanın finali bölümünde tüm hafta boyunca rakiplerine göre en yüksek puanları toplayan Tuğçe birinciliğin sahibi oldu.

Doya Doya Moda 16 Ekim 2020 Kim Elendi?

Yarışmanın dün yayınlanan haftanın finali bölümünde rakiplerine göre en düşük puanda kalarak yarışmaya veda eden isim Nazlı oldu.



 

doya doya moda eleme