15 Yaşındaki Genç Aynı Gün İçinde İki Kez Dehşeti Yaşadı, İki farklı Adamın Tecavüzüne Uğradı

TAKİP ET

15 yaşındaki bir genç kız aynı gün içinde iki kez kabusu yaşadı. İngiltere'de yaşanan olayda, bir kişinin tecavüzüne uğrayan genç kızın yardım istemek için durdurduğu araç sürücüsünün de tecavüzüne uğradığı öğrenildi.

15 yaşındaki bir genç kız aynı gün içinde iki kez kabusu yaşadı. İngiltere’de yaşanan olayda, bir kişinin tecavüzüne uğrayan genç kızın yardım istemek için durdurduğu araç sürücüsünün de tecavüzüne uğradığı öğrenildi. 

Olay, İngiltere Brimingham şehrinde yaşandı. 15 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kızın aynı gün içinde iki farklı adamın tecavüzüne uğradığı öğrenildi.

KAÇIRARAK TECAVÜZ ETTİ

Talihsiz genç kızın Witton’da bulunan bir tren istasyonuna geldiğinde bir adam tarafından zorla kaçırılarak tenha bir yere götürülerek tecavüze uğradı. Tecavüze uğrayan genç kız hemen istasyondan kaçarken yardım istemek için can havli ile bir arabaya el salladı. Genç kızın el sallaması üzerine duran ve kızı arabaya alan sürücü de kıza tecavüz etti. 15 yaşındaki genç kızın aynı gün içinde iki farklı adamın tecavüzüne uğramasının ardından harekete geçen dedektifler her iki tecavüzcünün de yakalanması için çalışma başlattı. Araştırmalar sonucunda polislerin her iki saldırganın da 20’li yaşlarda olduğunu ve Asyalı olduklarını tespit etti. Görevlendirilen dedektiflerin saldırganları bulmak için büyük bir çalışma başlattığı ve tren istasyonunda yapılan araştırmada şüpheli bir durum gözlemlediklerinde durumu rapor etmelerinin istendiği belirlendi. 

 

ingiltere tecavüz 15 yaşındaki genç kız tren istasyonu iki farklı adamın tecavüzü asyalı genç