15 Yaşındaki Çocuğun Kafatasını Parçaladılar!

TAKİP ET

Sultangazi'de lise öğrencilerinin de bulunduğu bir grubun çıkardığı kavgada 15 yaşındaki lise öğrencisi öldüresiye dövülürken kafatasının parçalandığı öğrenildi.

Sultangazi'de lise öğrencilerinin de bulunduğu bir grubun çıkardığı kavgada 15 yaşındaki lise öğrencisi öldüresiye dövülürken kafatasının parçalandığı öğrenildi.

İstanbul Sultangazi'de korkunç bir olayın yaşandığı öğrenildi. 15 yaşındaki Ensar Kurt isimli çocuk okuldan çıktıktan sonra arkadaşları ile birlikte oyun oynamak için internet kafeye gitti. Ancak internet kafeyi basan bir grup tarafından feci şekilde saldırıya uğradı. 

Genç çocuğun kemer ve sopalarla korkunç bir şekilde dövüldüğü öğrenildi. Bunun üzerine hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki çocuğun kafatasında kırıklar olduğu öğrenildi. Ameliyata alınan çocuğun kafasından tamamen kırılmış olan 2 adet kemik çıkarıldı. Doktorlar durumun ciddi olduğunu belirtirken darbenin biraz daha derine alınması halinde ölebileceğini belirttiler. 

LİSELİ GENCİN DÖVÜLME ANI KAMERALARA YANSIDI

Bir anda kafeye giren kalabalık grup genç çocuğa saldırmaya başladılar. Bunun ardından o anların güvenlik kameralarına da yansıdığı öğrenildi. Polis tarafından incelenen görüntülerin ardından vahşetin bir kez daha ortaya çıktığı öğrenildi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada 15 yaşındaki genci arkadaşlarının kurtardığı tespit edildi. Gencin babası ise işin peşini bırakmadığını ve hepsinden şikayetçi olduğunu belirtti. Hastaneye götürdüğü oğlu için doktor kontrolü sonrasında ölüm riskinin olduğunu öğrenen baba ne kadar büyük bir korku yaşadığını dile getirdi. Konu hakkında polis tarafından soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

sultangazi lise öğrencisi kavga