15 Temmuz'dan Önce Türkiye'den Kaçmıştı! FETÖ Firarisi Hakan Şükür Emekli Milletvekili Maaşı Alıyor Mu?

TAKİP ET

15 Temmuz hain darbe gecesi öncesinde Türkiye'yi terk eden ve bir daha geri dönüş yapmayan FETÖ firarisi eski Milletvekili Hakan Şükür'ün Milletvekilliği emekli maaşı alıp almadığı herkes tarafından en çok merak edilen konu olurken bu konuya açıklık getiren TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı, Şükür'e Milletvekilliği emekli aylığı bağlanmadığını belirterek son noktayı koydu.

15 Temmuz hain darbe gecesi öncesinde Türkiye’yi terk eden ve bir daha geri dönüş yapmayan FETÖ firarisi eski Milletvekili Hakan Şükür’ün Milletvekilliği emekli maaşı alıp almadığı herkes tarafından en çok merak edilen konu olurken bu konuya açıklık getiren TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı, Şükür’e Milletvekilliği emekli aylığı bağlanmadığını belirterek son noktayı koydu.

Eski futbolcu ve Milletvekili Hakan Şükür, FETÖPDY’nin 15 Temmuz hain darbe gecesinden hemen önce Türkiye’den kaçmış ve FETÖ ile olan bağlantılarının çıkması ardından bir daha Türkiye’ye dönüş yapmamıştı. FETÖ firarisi olan Hakan Şükür’ün Milletvekilliği emekli maaşı alıp almadığı soruları ise herkesin merak ettiği konulardan biri olmuştu. Kafalardaki soru işaretleri TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamayla cevap buldu.

HAKAN ŞÜKÜR EMEKLİ MİLLETVEKİLİ MAAŞI ALMIYOR

12 Haziran 2011 yılında 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul İli Milletvekilliği oyu alan Hakan Şükür’ün Milletvekilliği 7 Haziran 2015 tarihinde sona ermişti. FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde Türkiye’den kaçan ve FETÖ firarisi olan Hakan Şükür’ün TBMM’den Milletvekili maaşı alıp almadığı soruları net bir şekilde yanıt buldu. Ortaya çıkan sorular sonrasında TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı’nın yaptığı açıklamada, FETÖ firarisi Hakan Şükür’ün Milletvekilliği aylığına bağlanması için gerekli olan kanuni yaş ve hizmet süresini doldurmadığı belirtilerek Milletvekilliği aylığına bağlanmadığı belirtildi. 

 

FETÖ Firari Hakan Şükür Emekli milletvekili maaşı Maaş alıyor mu Hakan Şükür nerede Darbe Hakan şükür neden firar etti Milletvekili