15 Temmuz Şehitler Köprüsünde Korkunç İntihar Girişimi! Tüm Kemikleri Kırıldı

TAKİP ET

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde intihar girişimi yürekleri ağızlara getirdi. Bunun üzerine aracını durdurarak köprüden atlayan adam deniz polisi tarafından çıkarıldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla gelerek aracını durdurduktan sonra bilinmeyen bir sebepten dolayı köprüden atlayan adam yürekleri ağızlara getirdi. Metrelerce yükseklikten denize çakılan adam olay yerine hemen gelen deniz polisi tarafından denizden çıkarıldı. Tedavisinin yapılması için çıkarıldıktan sonra ilk müdahalenin gerçekleştirilmesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak vücudunun neredeyse her noktasında kırıkların olduğu ve durumunun son derece ciddi olduğu ifade edildi. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde gerçekleşen korkunç intihar girişiminin ardından korku dolu anların yaşandığı, bir anlamda trafiğin kitlendiği ve çok sayıda polis ekibinin bölgede güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi. İntihar girişiminin sebebi henüz öğrenilmezken denizden sağ çıkarılması büyük bir mucize olarak ifade edildi.

TÜM KEMİKLERİNİN KIRILDIĞI ÖĞRENİLDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde yaşanan korkunç intihar girişimi ile birlikte hareketli dakikalar yaşandı. Olay yerinde aracını durdurduktan sonra hızlı bir şekilde köprünün kenarına yaklaştıktan sonra hiç düşünmeden kendisini boğazın serin sularına attı. Hemen gelen polis ekipleri deniz polisine haber verdi. Deniz polisinin yaptığı çalışmalardan sonra sağ bir şekilde denizden çıkarıldığı öğrenildi. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk muayenesinin ardından vücudunun pek çok yerinde kırıklar olduğu tespit edildi. Ambulansla çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin devam ettiği öğrenilirken  durumunun son derece ağır olduğu öğrenildi. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

intihar girişimi 15 temmuz şehitler köprüsü